‘The Voice van Vlaanderen’: Deze songs hoor je tijdens de vierde Blind Auditions

Het is weer zover. Sinds vorige week gaat VTM opnieuw op zoek naar dé mooiste stem van Vlaanderen in The Voice. Net zoals vorig jaar zijn de Blind Auditions ook nu twee keer per week te zien. Zo zullen er ook nu zondag opnieuw heel wat kandidaten auditie doen met enkele zeer interessante songs.

Het negende seizoen van The Voice van Vlaanderen ging vorige week van start. Daarbij kreeg vaste waarde An Lemmens met Aster Nzeyimana een debuterende presentator naast haar. De coaches zijn dan weer dezelfde als het jaar ervoor. Zo begint Koen Wauters aan zijn negende seizoen en Natalia aan haar achtste. Mathieu Terryn en Jan Paternoster zijn dan weer voor de tweede keer coach van dienst. Tot slot is ook Laura Tesoro weer van de partij als coach van de Comeback Stage.

Op vrijdag krijgen we al een deel van de audities van deze week te zien, maar ook op zondag zullen nog 7 mogelijke kandidaten de coaches proberen overtuigen.

Songs

  • Laurens (25 jaar, Gent) ademt muziek en wil het maken als artiest. Zijn vrienden, collega’s en familie geven hem een duwtje in de rug door hem stiekem in te schrijven. Hij zingt All Along The Watchtower van Jimi Hendrickx. 
  • Sofie (29 jaar, Loppem) is een creatieve dierenarts met een passie voor muziek. Dat bewijst ze met Running Up That Hill van First Aid Kid. 
  • Daniella (32 jaar, Heist-op-den-Berg) komt uit Chili, studeerde muziek in Londen en belandde voor de liefde in België. Haar grote droom is om ooit op Graspop te spelen. Met I See Red van Everybody Loves an Outlaw brengt ze dan ook een stevig nummer. 
  • Elmo (30 jaar, Antwerpen), is een enthousiaste ingenieur die de decarbonisatie en energietransitie als dé grootste uitdagingen van onze generatie beschouwt. Naast energie, zijn zang en muziek zijn grote passies. Hij brengt As The World Caves In van Matt Maltese.
  • Ingrid (57 jaar, Bilzen) is een manusje-van-alles in een krokettenfabriek. Ze stelde haar gezin altijd voorop, maar stapt met haar deelname voor een keer naar de voorgrond. Dat doet ze met Rollercoaster van Danny Vera. 
  • Hannah (20 jaar, Antwerpen) verkende als straatmuzikant Berlijn en New York. Op haar blote voeten wil ze de coaches overtuigen met Gold van Gabriel Rios. 
  • Jazz (31 jaar, Zandhoven) werd heel zijn leven lang omringd door muziek, dankzij zijn moeder en grootvader die muzikant waren. Hij brengt Bring It On Home To Me van Sam Cooke.

The Voice van Vlaanderen is op vrijdag om 20.35 uur en zondag om 20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...