‘The Voice van Vlaanderen’: Deze songs hoor je in de derde Blind Auditions

The Voice van Vlaanderen is vrijdag alweer toe aan de derde Blind Auditions van dit seizoen. Daarin hopen opnieuw negen talentvolle zangers een plaatsje te veroveren in de Knock-Outs, terwijl de coaches hun teams zo goed mogelijk willen versterken. Dit zijn de songs die je zal horen.

Het negende seizoen van The Voice van Vlaanderen ging vorige week van start. Daarbij kreeg vaste waarde An Lemmens met Aster Nzeyimana een debuterende presentator naast haar. De coaches zijn dan weer dezelfde als het jaar ervoor. Zo begint Koen Wauters aan zijn negende seizoen en Natalia aan haar achtste. Mathieu Terryn en Jan Paternoster zijn dan weer voor de tweede keer coach van dienst. Tot slot is ook Laura Tesoro weer van de partij als coach van de Comeback Stage.

Alle songs

  • Kevin (25 jaar, Landen) is een slager met een voorliefde voor schlagers. Hij droomt er al lang van om schlagerzanger te worden en hoopt dat The Voice van Vlaanderen hem kan helpen om die droom waar te maken. Hij brengt daarvoor Uit M’n Bol van de Nederlandse koning van het levenslied André Hazes.
  • Gregory (31 jaar, Bilzen) maakte ooit deel uit van de mede door Kelly Pfaff opgerichte boysband Boycode en hoopt nu zijn muziekcarrière te herlanceren. Hij wil de coaches overtuigen met Flowers van Miley Cyrus.
  • Caroline (32 jaar, Bilzen) is een stadsgenoot van Gregory, maar haar zangervaring beperkt zich tot optredens in het rusthuis waar ze werkt als animatrice. In The Voice laat ze zich volledig gaan met Whole Lotta Rosie van AC/DC.
  • Lisa (31 jaar, Genk) maakt de Limburgse delegatie nog groter. Zij brengt een mooi eerbetoon aan haar overleden mama met Together Again van Janet Jackson.
  • Nicolas (25 jaar, Desselgem) heeft heel wat ervaring als dj, maar wil in The Voice ook zijn kans wagen als zanger. Dat doet hij met zijn versie van Stitches van Shawn Mendes. 
  • Cassandra (26 jaar, Gent) raakte gepassioneerd door muziek toen ze te maken kreeg met een burn-out. Eigen nummers schrijven hielp haar toen om haar emoties en hart luchten. Ze brengt nu Every Breath You Take van The Police en zorgt daarbij voor een bijzonder moment bij de coaches.
  • Sven (26 jaar, Aalst) wil The Voice van Vlaanderen gebruiken om als introvert meer zelfvertrouwen te tanken. Hij doet dat met een optreden van I Won’t Give Up van Jason Mraz.
  • Parnian (22 jaar, Scherpenheuvel-Zichem) heeft een bijzondere missie in The Voice van Vlaanderen. Zij verhuisde op 7-jarige leeftijd met haar ouders uit Iran, waar vrouwen niet mogen zingen en enkel mannen aan talentenshows mogen deelnemen. Ze wil met haar stem een stem geven aan mensen die dat niet mogen. Daarvoor brengt ze Read All About It, pt. III van Emeli Sandé. 
  • Kobe (23 jaar, Oosterzele) is een oude geest in een jong lichaam. Hij heeft een passie voor moto’s en de scouts en hoopt blues weer populair te maken met zijn optreden van Don’t Pass Me By van The Beatles.

The Voice van Vlaanderen is elke vrijdag om 20.40 uur en elk zondag om 20 uur te zien op VTM op VTM GO.

Meer
Lees meer...