‘The Voice van Vlaanderen’: Laura Tesoro en Jan Paternoster doen blad, steen, schaar voor kandidate

In The Voice van Vlaanderen zijn we vrijdag toe aan de derde aflevering met Blind Auditions. Daar krijgen we meteen een primeur, want voor het eerst ooit zal er blad, steen, schaar gedaan worden voor een kandidaat. Dat is nodig wanneer Jan Paternoster een fractie te traag drukt voor Cassandra en Laura Tesoro ermee gaat lopen. Zij toont echter haar goed hart en gunt hem nog een kans.

Het negende seizoen van The Voice van Vlaanderen ging vorige week van start. Daarbij kreeg vaste waarde An Lemmens met Aster Nzeyimana een debuterende presentator naast haar. De coaches zijn dan weer dezelfde als het jaar ervoor. Zo begint Koen Wauters aan zijn negende seizoen en Natalia aan haar achtste. Mathieu Terryn en Jan Paternoster zijn dan weer voor de tweede keer coach van dienst.

Cassandra

Ondanks die ervaring van vorig seizoen maakt Jan Paternoster in de komende aflevering een grote fout. Bij de auditie van Cassandra wacht hij namelijk een fractie van een seconde te lang met afdrukken, waardoor zijn lamp niet gaat oplichten.

Jan hoopt dat eenvoudig op te lossen door te zeggen dat Cassandra toch voor hem mag kiezen. Dat is echter zonder Laura Tesoro gerekend. Sinds enkele seizoenen is zij namelijk coach van de Comeback Stage. Daarbij krijgt ze de kans om kandidaten waarvoor niemand omdraait te kiezen om hen zo opnieuw in de wedstrijd te brengen.

Blad, staan, schaar

Laura is dan ook heel enthousiast om Cassandra aan haar team toe te voegen, iets wat niet naar de zin is van Jan. Mathieu Terryn bedenkt daarom een leuke oplossing: blad, steen, schaar. Wie wint, mag Cassandra aan zijn of haar team toevoegen. Met enige tegenzin geeft Laura toe, waarna ze Jan simpelweg twee keer op een rij verslaat.

Bekijk het fragment uit The Voice van Vlaanderen hier of via deze link:

The Voice van Vlaanderen is elke vrijdag om 20.40 uur en elk zondag om 20 uur op VTM op VTM GO.

Meer
Lees meer...