‘Lucifer’-acteur Tom Ellis komt in september naar Brussel voor Heroes Comic Con

Eind september is het in Brussel tijd voor de tweede editie van Heroes Comic Con. Vorig jaar waren er al grote namen als Caleb McLaughlin en Matt Smith te gast en ook dit jaar zullen er heel wat populaire acteurs te zien zijn. Eerder werd de komst van Gwendoline Christie al aangekondigd en vandaag volgde nog een populaire gast.

Heroes Comic Con heeft opnieuw een klinkende naam aan zijn line-up toegevoegd. Eerder maakte de organisatie al bekend dat Once Upon A Time-actrice Lana Parrilla, Star Wars-acteur Warwick Davis en Game of Thrones– en Wednesday-actrice Gwendoline Christie aanwezig zullen zijn tijdens de tweede editie in september.

Zonet voegde de conventie nog een nieuwe naam toe aan de gastenlijst. Niemand minder dan acteur Tom Ellis zal ook naar ons land afreizen in het weekend van 22 september. Ellis is vooral bekend door zijn rol in de serie Lucifer.

Tom Ellis

Vorig jaar organiseerde Heroes, een Europees merk dat meerdere popcultuurevenementen beheert, de eerste editie van Heroes Comic Con in Brussel. Daar konden zowel fans van Aziatische als westerse helden terecht voor een weekend vol merchandise, optredens, Q&A’s, enzovoort.

Dit jaar, in het weekend van 22 tot 24 september, keert het evenement terug. En de line-up mag er alleszins al wezen. Vandaag voegde de organisatie namelijk acteur Tom Ellis toe aan het lijstje. Ellis is de laatste jaren vooral bekend door zijn hoofdrol in de succesvolle serie Lucifer. Daar speelde hij Lucifer Morningstar, de duivel die een uitstapje maakt van de hel naar Los Angeles.

Naast Lucifer heeft Ellis nog heel wat andere projecten op zijn palmares staan. Zo speelde hij Gary in de komische reeks Miranda, was hij te zien in fantasyreeksen Dr. Who en Merlin en duikt hij binnenkort op in de Netflixfilm Players.

Tickets voor Heroes Comic Con zijn beschikbaar via de site.

Meer
Lees meer...