Man doet bizarre bekentenis over het OnlyFans-account van zijn moeder

Op Twitter is een opmerkelijke bekentenis viraal gegaan. In de post laat een man namelijk weten dat hij met maar liefst drie accounts geabonneerd is op de OnlyFans van zijn eigen moeder. Dat doet hij naar eigen zeggen om haar financieel te steunen, want naar de foto’s en video’s kijken doet de man nooit.

OnlyFans is een miljoenenbusiness en is voor heel wat content creators zeer lucratief. Het platform is vooral populair voor seksueel expliciete content, iets wat al meerdere gebruikers in conservatieve landen in de problemen bracht.

“Geabonneerd op de OnlyFans van mijn moeder”

Maar nu is er een wel heel opvallend verhaal over OnlyFans opgedoken. Het verhaal werd op Twitter verspreid via het account @fesshole. Daar kunnen mensen anoniemen hun “zonden” delen met de rest van het internet.

“Ik ben al anderhalf jaar geabonneerd op de OnlyFans van mijn moeder. Ik kijk er niet naar – ik ben niet ziek – maar mijn moeder heeft het de afgelopen twee jaar financieel moeilijk gehad. Ze heeft nooit enige financiële hulp van mij geaccepteerd, dus in plaats daarvan heb ik drie OnlyFans-accounts die allemaal zijn geabonneerd op haar profiel”, deelde het Twitter-account twee weken geleden. De post ging al snel viraal en is ondertussen al zo’n 2,5 miljoen keer bekeken.

Gemengde reacties

De reacties onder de post zijn heel verdeeld en vooral negatief. Velen vragen zich af of er echt geen andere manier was om zijn moeder financieel te helpen. Anderen vragen dan weer om het account van de moeder in kwestie te delen, zodat ze zich ook kunnen abonneren.

Meer
Lees meer...