Manny Jacinto (‘The Good Place’) krijgt rol in ‘Star Wars’-reeks ‘The Acolyte’

De nieuwe Star Wars-reeks van Disney+, The Acolyte, heeft opnieuw een grote naam aan de cast toegevoegd. Het gaat om Manny Jacinto die je kan kennen uit The Good Place, Nine Perfect Strangers en Top Gun: Maverick.

Star Wars blijft het goed doen op Disney+. Na het succes van The Mandalorian, The Book of Boba Fett en Obi-Wan Kenobi komt de streamingdienst volgende week met de eerste drie afleveringen van Andor. Maar er zijn ook al plannen voor volgend jaar. Dan zal de reeks The Acolyte verschijnen en daarover wordt steeds meer informatie gelost. Zoals nu een nieuwe toevoeging aan de cast.

The Acolyte

The Acolyte wordt een mysterie/thriller-reeks die zich afspeelt tijdens de periode van de High Republic. Daarbij wordt, zoals de titel doet vermoeden, een acolyte gevolgd. Dat is iemand die de Force kan gebruiken en die in de leer is bij een meer ervaren Sith Lord. In tegenstelling tot alle andere content die al verscheen binnen het Star Wars-universum, staat The Acolyte volledig los van de Skywalker-saga.

Manny Jacinto, die je kan kennen als Jason Mendoza uit The Good Place of Yao uit Nine Perfect Strangers. Vorige week werd ook kersvers Emmy-winnaar Lee Jung-jae, die je kan kennen als Seong Gi-hun uit Squid Game, al bevestigd voor de reeks. Daarnaast zullen ook de actrices Amandla Steinberg (The Hunger Games) en Jodie Turner-Smith (Queen & Slim) verschijnen in The Acolyte. Het is nog niet geweten welke De reeks zal geregisseerd worden door Leslye Headland, die eerder al enkele afleveringen van Russian Doll regisseerde. The Acolyte zou op 11 augustus 2023 verschijnen op Disney+.

Meer
Lees meer...