Mel B hint naar groot nieuws over de Spice Girls en lijkt te verwijzen naar reünie mét Victoria

De Spice Girls gaan binnenkort opnieuw “dingen doen met hun vijven”. Dat heeft Mel B gezegd in een gesprek met Sky News. Of de zangeres daarmee hint op een comebacktour kon Mel B niet bevestigen, al lijkt ze er zelf wel zin in te hebben.

De laatste tournee van de Spice Girls dateert al van 2019. Toen keerden vier leden van de meidengroep tijdelijk terug voor een reünietour. Enkel Victoria Beckham ontbrak daarbij. De Spice Girls lieten echter al meermaals weten graag nog één grote reünietour te willen doen met alle vijf de leden. 

Zo zei Mel C of Sporty Spice in oktober vorig jaar al dat ze er alles aan doen om met iedereen opnieuw samen op het podium te staan. “Mel B en ik zijn de grootste voorvechters daarvan en we blijven proberen. We willen vooral dat Victoria gelukkig is, en ze is altijd druk bezig. Maar het is onze droom om haar terug bij de groep te krijgen, dus we blijven proberen”, klonk het toen. Begin dit jaar herhaalde Mel C opnieuw dat ze de hoop op een reünie met alle vijf de leden nog niet heeft opgegeven.

Reünie?

Nu heeft ook Mel B gehint naar zo’n reünietour mét Victoria Beckham. Dat deed ze in een gesprek met Sky News naar aanleiding van het tweede seizoen van Queen Of The Universe, een talentenjacht voor dragqueens van over de hele wereld, waarbij de voormalige Spice Girl in de jury zit.

“We gaan wat dingen doen, alle vijf. Binnenkort kondigen we dat aan”, zei ze. Of bij die ‘dingen’ ook een reünieconcert hoort, is voorlopig nog niet duidelijk. “Als het van mij afhangt wel.”

Meer
Lees meer...