Mel C geeft duidelijkheid over de toekomstplannen van de Spice Girls

Een reünie met alle vijf de leden van Spice Girls behoort nog steeds tot de mogelijkheden. Die reünie zal – ondanks hardnekkige geruchten – wel niet gebeuren op het muziekfestival Glastonbury. Dat heeft Mel C gezegd in een interview met The Guardian.

De laatste tournee van de Spice Girls dateert al van 2019. Toen keerden vier leden van de meidengroep tijdelijk terug voor een reünietour. Enkel Victoria Beckham ontbrak daarbij. De Spice Girls lieten echter al meermaals weten graag nog één grote reünietour te willen doen met alle vijf de leden. 

Zo zei Mel C of Sporty Spice in oktober vorig jaar al dat ze er alles aan doen om met iedereen opnieuw samen op het podium te staan. “Mel B en ik zijn de grootste voorvechters daarvan en we blijven proberen. We willen vooral dat Victoria gelukkig is, en ze is altijd druk bezig. Maar het is onze droom om haar terug bij de groep te krijgen, dus we blijven proberen”, klonk het toen.

Glastonbury

En nu heeft Melanie Chisholm in The Guardian opnieuw meer duidelijkheid verschaft over de toekomstplannen van de Spice Girls. Al sinds 2019 gaan er namelijk geruchten rond dat de groep een grote reünie zou vieren op het Britse muziekfestival Glastonbury.

“Het is de vraag die ik het meest haat, omdat het antwoord voor mij net zo teleurstellend is als voor Spice Girls-fans. We zouden graag Glasto doen. Maar het past gewoon niet in onze plannen. We willen wel weer het podium op en zijn daarmee bezig”, legt ze uit.

Victoria Beckham

Of Victoria Beckham deze keer deel zal uitmaken van de reünie van de Spice Girls is nog niet duidelijk. “Ze is gestopt na de Olympische Spelen in 2012 (zie hieronder, red.)”, legt Mel C uit. “Maar er was zeker een beetje fomo bij haar tijdens onze reünietour in 2019, dus ik ben een grote optimist. We waren allemaal op Geri’s 50ste verjaardag een paar maanden geleden. Victoria was daar de eerste die op de dansvloer Spice Girls-nummers aanvroeg.”

Meer
Lees meer...