Wat bedoeld was als een reünie met familie, draait voor Messi uit op een ware bestorming

Messi is terug in Argentinië voor een interlandbreak. En die passage is niet onopgemerkt gebleven. Toen hij op restaurant ging met zijn familie, ging dat al snel rond op sociale media. Vele fans zagen hierbij een grote kans om hun held van dichtbij te zien.

Drie maanden zijn er al verstreken sinds het WK in Qatar. Drie te veel voor de Argentijnse fans, want het liefst van al zouden zij elke dag bij hun helden zijn. Maar dat is dus niet het geval. Dan moeten ze maar van elke gelegenheid gebruik maken om een glimp van hun idolen op te vangen. En zo geschied, want honderden fans trokken naar een restaurant in Palermo (Buenos Aires) waar Messi een etentje had met de familie.

Messi-gekte

Op 18 december 2022 heeft de Messi-gekte een hoogtepunt bereikt. Toen tilde hij in Qatar de Wereldbeker in de lucht. Sindsdien is het wachten geblazen voor de Argentijnen, want de meeste spelers keerden terug naar hun club in het buitenland. Maar nu is er de interlandbreak.

Sinds kort is Messi terug in zijn geboorteland. En dat wou hij op een rustige manier vieren met zijn familie op restaurant. Al snel circuleerden er beelden op het internet dat hij in een restaurant in Palermo zat. De ultieme kans voor honderden fans om naar het restaurant af te zakken en zo Messi nog eens in levende lijve te zien. Erg vond hij het precies niet:

Voorproefje van de galamatch

Vrijdagnacht speelt de wereldkampioen voor het eerst terug op eigen bodem. In het stadion van River Plate nemen ze het in een oefenduel op tegen Panama. Er volgt ook een officiële huldiging voor de wereldkampioenen. Het voorval met Messi zal dus maar een kleinigheid blijken, want de Argentijnen zijn gek.

De 63.000 beschikbare kaarten voor het vriendschappelijke duel waren binnen twee uur uitverkocht. Ook waren er 130.000 aanvragen voor een accreditatie binnen. Maar de perstribune heeft slechts plaats voor 344 journalisten.

Meer
Lees meer...