Lionel Messi krijgt binnenkort eigen animatieserie

Lionel Messi heeft in de nasleep van het wereldkampioenschap voetbal in Qatar zijn status als GOAT versterkt. De 35-jarige Argentijn is zo de meest ‘gelikete’ persoon op Instagram geworden én is nog steeds een van de sterkhouders bij topclub PSG. Daar kan hij binnenkort nog een verwezenlijking bijtellen. Er komt namelijk een animatiereeks over de aanvaller. Die reeks zal vooral voor een jonger publiek zijn.

Eind 2022 maakte Lionel Messi eindelijk zijn grote droom waar door op zijn vijfde WK eindelijk de wereldkampioen te worden met Argentinië. Velen hadden verwacht dat de 35-jarige speler na die triomf zijn afscheid zou aankondigen als international en mogelijk zelfs als speler in het algemeen. Maar hij gaat gewoon verder.

Ondertussen werkt de speler ook naast het veld aan zijn reputatie. Zo zal er binnenkort zelfs, in samenwerking met Sony Music Entertainment, een animatiereeks over Messi verschijnen. Dat meldt Deadline.

Zijn verhaal

Lionel Messi is zonder twijfel een van de bekendste en beste voetballers aller tijden. Zijn grootste jaren beleefde hij bij FC Barcelona, waar hij van zijn 17de tot zijn 33ste voetbalde. Ondertussen speelt hij al twee jaar bij het Franse PSG, waar hij ook al een titel pakte. Toch was een van zijn grootste successen de winst op het WK van 2022 in Qatar met “zijn Argentinië”.

Zijn verhaal wordt binnenkort gebracht in een animatieserie voor kinderen en tieners. Die serie zal beginnen bij een jonge Messi die als kind met verschillende obstakels in aanraking komt terwijl hij zich door een videogame probeert te wringen. Of die game ook de persoonlijke verhalen van de Argentijn zullen vertellen en of ook zijn voetbalclubs aan bod zullen komen, is niet bekend.

Meer
Lees meer...