Michael Keaton waarschijnlijk opnieuw Batman in DC’s ‘The Flash’

Michael Keaton Batman The Flash
DC

Het lijkt erop dat Michael Keaton binnenkort opnieuw te zien zal zijn als Bruce Wayne aka Batman. De acteur is namelijk aan het onderhandelen met DC om in de nieuwe The Flash-film die rol nog eens op zich te nemen. The Flash speelt zich af ongeveer dertig jaar na de gebeurtenissen in Batman Returns, de laatste film waarin we Michael Keaton als Batman aan het werk zagen.

Het is al van 1992 geleden dat Michael Keaton z’n Batman-kostuum aantrok. Maar het ziet ernaar uit dat hij het binnenkort weer van onder het stof mag halen. De acteur is namelijk volop aan het onderhandelen met DC Universe om nog minstens één keer de rol opnieuw op zich te nemen.

Mentor

In z’n nieuwe film The Flash zou DC namelijk het multiversum uit de comics over dezelfde superheld willen introduceren. En daarvoor wil de studio gebruik maken van Batman. In The Flash zouden we Barry Allen terug in de tijd zien reizen om z’n moeder te redden, en tegelijk een alternatief universum te creëren.

In dat alternatief universum heeft Bruce Wayne (die we ook kennen als Batman) geleefd. We zien hem terug dertig jaar na de gebeurtenissen in Batman Returns (de film uit 1992). Batman zou dan als een soort mentor fungeren, en de kans bestaat dat hij na The Flash in nog andere DC-films te zien zal zijn.

The Flash

De productie van The Flash is tot nu niet zonder problemen verlopen. Integendeel. De film kreeg al heel wat verschillende regisseurs. Nu is het project in handen van Andy Muschietti, die ook horrorfilm It heeft gemaakt.

Wat wél al van in het begin zeker was, is dat Ezra Miller opnieuw Barry Allen (aka The Flash) zal spelen. We kregen de acteur voor het eerst als The Flash te zien in Batman v Superman: Dawn of Justice, in 2016.

Gesponsorde artikelen