Milou uit ‘Temptation Island’ kondigt zwangerschap aan

Er is opnieuw babynieuws uit Temptation-land. Voormalige deelneemster Milou van Agtmael heeft namelijk aangekondigd dat ze zwanger is. Dat deed de Nederlandse door een echo van haar toekomstige zoontje te delen op Instagram.

De deelname van Milou aan Temptation Island dateert al van 2019. Toen was ze samen met haar Belgische vriend Heikki te zien in het programma, als enige Vlaams-Nederlandse koppel ooit. Heikki en Milou kwamen indertijd als koppel uit Temptation Island en leken toen smoorverliefd. De shock bij de kijkers was dan ook groot toen de twee in de reünieaflevering vertelden dat ze toch een punt hadden gezet achter hun relatie.

Nieuwe relatie

Eind 2020 raakte dan bekend dat Milou een nieuwe vriend had. Veel wou ze daar op dat moment niet over kwijt, maar al snel was duidelijk dat het ging om Martijn, iemand die net als haarzelf en haar ex actief is in de motorcross.

Terwijl haar vriend de voorbije jaren voornamelijk op de achtergrond bleef, was Milou wel nog af en toe in het nieuws. Dat deed ze bijvoorbeeld halverwege 2021 door haar OnlyFans-account te lanceren met een gezamenlijke fotoshoot met Megan Desaever. Milou zou daar later ook over vertellen in de Streamz-documentaire OnlyFans: De naakte Vlaamse waarheid.

Zwangerschap

Sindsdien was het weer stil rond Milou. Maar nu is de Nederlandse dus met heel groot nieuws naar buiten gekomen. Op Instagram deelde ze namelijk dat ze al 20 weken zwanger is van een zoontje. Als we de caption bij haar aankondigingsfilmpje lezen, merken we dat die zwangerschap niet helemaal gepland was, maar daarom niet minder gewenst is.

Meer
Lees meer...