Mobiel spel ‘BTS Island – In the SEOM’ is nu beschikbaar

Vanaf vandaag kan je het nieuwe spel BTS Island – In the SEOM downloaden. Het gaat om een nieuw spel met de leden van de Zuid-Koreaanse boyband BTS. Deze keer stranden de leden op een onbewoond eiland waar ze moeten proberen om te overleven.

De zeven leden van BTS kondigden onlangs aan dat ze zich de komende tijd meer zouden focussen op hun solowerk. Daarvan kregen we ondertussen al de eerste resultaten te zien. Zo was Jung Kook te horen op het nummer Left & Right van Charlie Puth en reisde V naar Parijs om de modeshow van Céline bij te wonen. Op vrijdag 1 juli 2022 verschijnt het eerste nieuwe solonummer van j-hope, More. De agenda van de fans zit dus al behoorlijk vol, maar vanaf vandaag kunnen ze de dode momenten in hun dag vullen met een nieuw mobiel spel van BTS, BTS Island – In the SEOM.

BTS Island – In the SEOM

De zeven leden van BTS hadden heel wat inspraak bij het maken van het spel. Zo verzonnen zij zelf de naam In the SEOM en konden ze kiezen hoe hun huisdieren eruitzagen. De avatars van BTS in het spel gebruiken ook hun herkenbare uitspraken en er worden zelfs taferelen uit afleveringen van BTS Run en Bangtan Bomb nagespeeld. SUGA verzorgde de soundtrack voor het spel.

In BTS Island – In the SEOM gaan de leden van BTS met de boot op reis. Maar doordat leider RM het stuur van de boot afbreekt, belandt de groep op een onbewoond eiland. Aanvankelijk proberen ze de boot nog te herstellen, maar al snel wordt duidelijk dat ze vastzitten. Dus moeten ze er het beste van proberen te maken. Als speler moet je BTS daarbij helpen en hun tijd zo aangenaam mogelijk maken. Om hen te helpen, moet je voldoende sterren verzamelen. En dat doe je door een BTS-versie van Candy Crush te spelen.

Je kan BTS Island – In the SEOM downloaden in de Google Play Store en de App Store van Apple.

Meer
Lees meer...