Net toen je dacht dat Dimitri Bontinck niet nog meer een aandachtshoer kon zijn, nam hij deze Facebookfoto

Facebook

Dimitri Bontinck, vader van Jejoen, de Syrië-strijder die z’n kompanen verlinkte in het Sharia4Belgium-proces, slaat weer toe. De man houdt zo van aandacht dat hij geen kans wil laten voorbijgaan om te scoren. Dat ondervonden ze bij de ludieke facebookpagina Maria4Belgium. 

Maria4Belgium is een grappige facebookpagina waar de draak gestoken wordt met de extremisten van Sharia4Belgium. Bedoeling is officieel het “fundamentele extremisme” aan banden te leggen”. En dan kom je in België onvermijdelijk Dimitri Bontinck tegen. Die legde al een redelijk hallucinant parcours af in de media: van talloze tv-optredens naar steeds driestere interviews, waarbij hij onder andere stelde “dat Charlie Hebdo het zelf gezocht had.”

De afgelopen dagen deed Dimitri Bontinck verwoede pogingen om toch ook maar z’n foto op de facebookpagina te krijgen. Hij stuurde z’n foto en toen er niet meteen een reactie kwam, bleef hij aandringen. Vooral de argumentatie “Jejoen zal hier ook blij mee zijn!” is ijzersterk:

Facebook
Uiteindelijk kreeg vader Bontinck z’n zin. Maar niet zonder het toch een beetje beschamend aandringen van Dimitri meteen ook online te zwieren:
Meer
Lees meer...