Netflix dropt eerste beelden docuserie Harry en Meghan

Nadat The Crown al voor de nodige drama zorgde, komt Netflix binnenkort ook met een docuserie over prins Harry en Meghan Markle. Een exacte releasedatum is er nog niet, maar in een eerste teaser krijgen we alvast te horen waarom het koppel deze documentaire wilde maken.

Dat het leven in het Britse koningshuis er soms als een soap uitziet, hoeven we je niet meer te vertellen. Sinds de komst van de fictiereeks The Crown en het vertrek van prins Harry naar de Verenigde Staten, wordt het koningshuis nauwlettend in de gaten gehouden. De geruchtenmolen lijkt niet stil te staan, en daar zullen prins Harry en Meghan Markle met hun nieuwe docureeks op Netflix misschien nog een schepje bovenop doen.

Harry en Meghan

Eind maart 2020 namen prins Harry en Meghan Markle afscheid als senior royals van het Britse koningshuis. Het koppel trok naar de Verenigde Staten en smeet zich op heel wat projecten. Meghan Markle bracht een kinderboek uit, Harry ging aan de slag bij een start-up in Silicon Valley en samen sloten ze een exclusief contract met Netflix.

Van dat contract krijgen we in 2023 eindelijk het eerste product te zien in de vorm van een documentairereeks over het koppel. Daarin zullen ze vertellen over hoe hun relatie tot stand is gekomen, waarom ze besloten hebben te verhuizen, enzovoort. De documentaire zal zonder twijfel voor ophef zorgen binnen het Britse koningshuis.

Trailer

Wanneer de docuserie precies uitkomt, is niet bekend. Maar in de eerste teaser krijgen we wel al enkele foto’s van het koppel te zien. Die slideshow wordt begeleid door een audio waarop Harry en Meghan de vraag krijgen: “Waarom wilden jullie deze docuserie maken?”

Daarop was het antwoord van Harry alvast duidelijk. “Niemand ziet wat er gebeurt als de deuren gesloten zijn”, vertelt hij. “Ik moest en zou er alles aan doen om mijn familie te beschermen.” Ook voor Meghan is het vanzelfsprekend. “Als de inzet zo hoog is, is het dan niet belangrijk om het verhaal ook van onze kant te horen?”

Bekijk de trailer van Harry & Meghan hier:

Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...