Netflix lanceert allerlaatste trailer ‘Sweet Tooth’

Op 6 juni verschijnt het laatste seizoen van Sweet Tooth op Netflix. In dat seizoen staat maar één vraag centraal: wie overleeft – de mensen of de hybrids? Daar krijgen fans dus heel binnenkort een antwoord op. In de laatste trailer is alvast te zien dat het een zware strijd wordt.

Het eerste seizoen van Sweet Tooth dateert ondertussen van 2021 en vorig jaar verscheen het tweede. Kort daarna kondigde Netflix aan dat er nog een derde en laatste seizoen zou komen. Dat komt er nu dus ook bijna aan.

In een eerste teaser kregen fans te zien hoe Gus richting Alaska trekt. Gisteren deelde Netflix ook de officiële trailer. Daar wordt al snel duidelijk dat het einde er echt zit aan te komen.

Sweet Tooth

Sweet Tooth speelt zich The Last of Us-gewijs af in een ‘dystopische’ toekomst waarbij het grootste deel van de mensheid overleed door een virus. Samen met het virus duiken er ook plots hybride baby’s op. Het gaat daarbij om baby’s die half mens, half dier zijn. Een van die hybrides is Gus.

Wanneer Gus (Christian Convery) negen jaar oud is, overlijdt z’n vader en blijft hij alleen achter. Hij vindt wel een doosje met een foto van z’n moeder met het woord ‘Colorado’. Gus besluit daarom om z’n mama op te zoeken, maar dan loopt het fout.

Laatste seizoen

In het derde en laatste seizoen gaat de zoektocht naar en de strijd tegen de realiteit verder. Dat brengt Gus en zijn vrienden deze keer helemaal tot in Alaska. Op het einde van vorig seizoen zagen fans al hoe Gus samen met Jepperd (Nonso Anozie), Wendy (Naledi Murray) en Bear (Stefania LaVie Owen) richting de koude staat trokken om Gus’ mama te gaan zoeken.

Ondertussen verschijnt een nieuwe bedreiging: Helen Zhang (Rosalind Chao), die vastbesloten is om hybriden volledig uit te roeien. Samen met haar dochter Rosie (Kelly Marie Tran) en de Wolf Boys probeert ze de menselijke voortplanting te herstellen, met Gus als sleutel tot hun plannen. De race tegen de klok om antwoorden te vinden, brengt zowel het leven van mensen als hybriden in gevaar.

Meer
Lees meer...