Netflix onthult terugkeer Chris Hemsworth met eerste beelden ‘Extraction 2’

Opgepast voor spoilers! Netflix en Marvel-acteur Chris Hemsworth hebben bevestigd dat het vervolg op de film Extraction officieel in de maak is. Zowel de streamingdienst als de acteur en de regisseur deelden enkele eerste beelden vanop de set van de tweede film. Daarmee is het grootste mysterie rondom de Netflixfilm ook opgelost: Tyler Rake leeft nog. Hoe dat mogelijk is, zal je zelf moeten ontdekken in Extraction 2, liet de Australische hunk weten.

Iedereen die de Netflixfilm Extraction met Chris Hemsworth heeft gezien, zal blij zijn dat de streamingdienst nu bezig is met de opnames van het langverwachte tweede deel ervan, meldt Digital Spy. De slotscène van de eerste film liet ons denken dat er geen vervolg mogelijk was, maar de eerste beelden bewijzen het tegendeel.

Dood of levend?

Even terugspoelen: Extraction vertelde het verhaal van een Australische special ops-soldaat die nu als huurling werkt genaamd Tyler Rake (Hemsworth). Die werd ingehuurd door een Indiase drugsbaron nadat zijn zoon, Ovi (Rudhraksh Jaiswal) werd ontvoerd. Tyler vindt de jongen, maar het lijkt erop dat de hele wereld nu op zoek is naar het duo. Terwijl hij tegen de klok en al hun achtervolgers racet om de jongeman veilig bij zijn familie terug te krijgen, moet Tyler ook zijn eigen innerlijke demonen onder ogen zien. Tijdens hun schijnbaar onmogelijke missie, vormen de twee een hechte band die Tylers verlangen om Ovi veilig en gezond terug te brengen alleen maar verder aanwakkert.

Maar het lot van het personage Tyler Rake werd enigszins onduidelijk gelaten met een megagrote cliffhanger aan het einde van de eerste film. Spoiler alert: Tyler werd toen neergeschoten door een van de handlangers van de criminele Indiase baas Asif en werd toen voor dood achtergelaten in een rivier. De eindscène liet echter een kleine niet-zo-subtiele hint vallen dat Tyler het toch had overleefd. Pas in september dit jaar releasete Netflix een nieuwe teaser die de nasleep van zijn dood, of eerder schijndood, toonde.

Extraction 2

Enige tijd geleden bevestigde ook Marvel-ster Chris Hemsworth dat zijn personage, de huursoldaat Tyler Rake, zeker nog in leven is. De Australische acteur deelde vorige week op Instagram zelfs een video vanop de set van Extraction 2 in Praag, Tsjechië. In de clip aan de zijde van regisseur Sam Hargrave zei Hemsworth: “Twee dingen zijn heel anders dan in de vorige film. 1. Het is heel, heel koud. 2. Ik leef. Hoe? Daar zal je nog achter moeten komen, kijk de film en hou het vervolg in de gaten.”

Zo zal Hemsworth nogmaals samenwerken met de producers van Avengers: Endgame Joe en Anthony Russo, die dus Extraction produceerden en nu ook voor het vervolg terug van de partij zullen zijn. Ondertussen heeft Hemsworth het ook even gehad over zijn Marvel-toekomst na Thor: Love and Thunder, en vertelde hij onlangs aan The Today Show: “Weet je, zolang ze me willen hebben, zal ik er zijn. Maar ik heb het gevoel dat het enthousiasme voor mij aan het afnemen is.”

Slechts een paar dagen nadat de camera’s begonnen te draaien voor de actiefilm, hebben Netflix en hoofdrolspeler Hemsworth een foto vrijgegeven op sociale media van het personage Tyler Rake, die zich vasthoudt aan de zijkant van een trein in een besneeuwde omgeving. De setting lijkt dezelfde te zijn als die in een behind-the-scenes video die de acteur nog vorige week op Instagram heeft gepost (zie hierboven), toen het filmen begon in Praag. Wat ons doet vermoeden dat Tyler deze keer op een andere dodelijke missie zal vertrekken, deze keer dus in iets andere temperaturen. Ook de regisseur van de film deelde al heel wat video’s op Instagram vanop de winterse filmset van de tweede film. De releasedatum van Extraction 2 is voorlopig nog niet bekend.

Bekijk hier de clip over de nasleep van Tyler Rake’s dood:

Extraction is nog steeds te zien op Netflix of kijk ook eens in onze top 50 beste Netflixseries-lijst.

Meer
Lees meer...