Netflix deelt eerste beelden ‘The Crown’ seizoen 6 met Prins William en Kate Middleton

Netflix is op dit moment druk bezig aan het zesde en laatste seizoen van The Crown. Het nieuwe seizoen zal zich afspelen aan het einde van de jaren ’90 en het begin van de jaren 2000. Dat betekent dat we zowel prins William als prins Harry zien opgroeien. En daar zijn nu al enkele eerste beelden van gedeeld.

Na heel wat kritiek op het vijfde seizoen van The Crown, heeft Netflix toch nog alle geloof in de reeks. Zo deelde het zonet zelfs de eerste foto’s uit het nieuwe, zesde seizoen. Een releasedatum daarvoor is er nog niet, maar toch is al te zien hoe we het schoolleven van prins William zullen kunnen volgen.

William

De Netflixserie The Crown volgt het volledige verhaal van Queen Elizabeth. Dat zorgt er ook meteen voor dat de verschillende seizoenen zich soms niet meteen na elkaar afspelen. Zo begon het allereerste seizoen in 1947 en startte het vijfde in de jaren 90. Het nieuwe seizoen zal daarop verdergaan en zal naast de dood van Diana ook de jeugd van prins William en Harry in beeld brengen.

Met een nieuw decennium in zicht, begint prins William (Ed McVey) aan de universiteit in St Andrew’s, vastbesloten om een zo normaal mogelijk leven te leiden nu het nog kan. Kate Middleton (Meg Bellamy) uit Berkshire begint ook aan de universiteit. Wanneer ze elkaar voor het eerst op de campus ontmoeten, begint een nieuwe romance en daarmee een nieuwe toekomst voor The Crown. Het is nog niet bekend wanneer het zesde seizoen te zien zal zijn.

Angst

Wat we wel al weten, is dat er sinds het vorige seizoen heel wat kritiek is ontstaan op de serie. Ook in de aanloop naar het zesde seizoen zijn er heel wat verhalen opgedoken. Zo zijn er enkele medewerkers die zich al hebben uitgesproken over hoe heftig het er aan toe zal gaan.

Eerder maakte Netflix al bekend dat het het ongeval van Diana in 1997 niet in beeld zal brengen, maar haar momenten voor het ongeval wel. Ook de momenten na haar dood zouden uitgebreid aan bod komen. En daar zit een scène bij waar zelfs medewerkers het moeilijk mee hadden

Bekijk de eerste foto’s van The Crown seizoen 6 hier:

Meer
Lees meer...