Netflix lost trailer van animatieserie ‘Jurassic World: Camp Cretaceous’

Netflix lanceert binnenkort de animatiereeks Jurassic World: Camp Cretaceous. Daarin volgen we een groep van zes tieners die vastzitten in een avonturenkamp op Isla Nublar. De eerste trailer is nu gelost en ziet er alvast veelbelovend uit.

De serie Jurassic World: Camp Cretaceous speelt zich af tijdens de gebeurtenissen van de eerste Jussaric World-film. De zes jongeren die de hoofdrol spelen, bevinden zich aan de andere kant van Isla Nublar. Daar mogen ze het park verkennen voor het geopend wordt voor het publiek.

Op het moment dat de dinosaurussen losbreken en voor chaos zorgen op het eiland merkt het zestal dat ze helemaal alleen zijn. Om te overleven en te ontkomen aan de ontsnapte dino’s zullen ze moeten samenwerken. Ze slagen er niet in de buitenwereld te bereiken, maar ontdekken wel verborgen geheimen die de wereld bedreigen.

Stemmencast

De stemmen in Jurassic World: Camp Cretaceous zijn voor de rekening van Paul-Mikél Williams als Darius, Jenna Ortega als Brooklynn, Ryan Potter als Kenji, Raini Rodriguez als Sammy, Sean Giambrone als Ben, Kausar Mohammed als Yaz, Jameela Jamil als Roxie en Glen Powell als Dave.

De reeks is gemaakt door DreamWorks Animation en heeft onder andere Steven Spielberg als producer. Vanaf 18 september staat de animatieserie op Netflix.

Bekijk hier de trailer van Jurassic World: Camp Cretaceous

Zoek je in afwachting iets anders om te bekijken? Kijk dan eens naar onze lijst met de 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...