Netflix deelt eerste trailer van comedyspecial ‘Matt Rife: Natural Selection’

Netflix komt volgende week met een langverwachte comedyspecial uit. Matt Rife is bij het brede publiek vooral bekend van TikTok, maar is binnenkort dus op Netflix te zien met een volledige show. Die kreeg de naam Matt Rife: Natural Selection en je kan er nu al een klein voorsmaakje van zien.

Matt Rife is een van de populairste stand-upcomedians van het moment. De nog steeds maar 28-jarige Amerikaan begon als komiek op zijn vijftiende en werkt sindsdien keihard aan zijn weg naar de top. Zo was Rife lang te zien in het improvprogramma Wild ’n Out en had hij gastrollen in onder andere Brooklyn Nine-Nine. Daarnaast heeft hij ook al drie specials uitgebracht onder de namen Only Fans (2021), Matthew Steven Rife (2023) en Walking Red Flag (2023).

TikTok

Bij het grote publiek in Matt Rife vooral bekend van de vele fragmenten van hem die vaak opduiken op sociale media zoals TikTok, YouTube Shorts en Instagram Reels. Daarin is hij vooral te zien in interactie met zijn publiek, iets wat stilaan is uitgegroeid tot een van de belangrijkste kenmerken van zijn shows.

Door die online populariteit was de meest recente wereldtournee van Matt Rife, die hem deze maand ook naar Europa bracht, dan ook volledig uitverkocht. Daarnaast sleepte hij ook een deal in de wacht met Netflix voor een exclusieve special. Die kreeg de naam Matt Rife: Natural Selection. “Hij laat geen topic onbesproken en spaart niemand in het publiek”, klinkt het in de aankondiging van Netflix.

Bekijk hier de trailer van Matt Rife: Natural Selection:

Matt Rife: Natural Selection is vanaf woensdag 15 november te zien op Netflix.

Zoek je in tussentijd iets anders om te bekijken? Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...