Netflix lost trailer voor ‘Down for Love’, waarin personen met het syndroom van Down op zoek gaan naar de liefde

Netflix heeft de officiële trailer gelost voor de gloednieuwe datingshow Down for Love. Het gaat om een bijzondere datingshow waarin verschillende singles met het syndroom van Down op zoek gaan naar de liefde.

In het verleden pakte Netflix al uit met Love on the Spectrum, waarin personen die zich bevinden op het autistische spectrum op zoek gingen naar de liefde. Nu komt er een nieuw programma waarin het de beurt is aan mensen met het syndroom van Down om te daten en mogelijk de liefde van hun leven te vinden.

Down for Love

In de trailer voor Down for Love wordt meteen duidelijk dat de reeks heel sterk lijkt op Love on the Spectrum. We zien verschillende interviews met de deelnemers, waarin ze zeggen waarom ze op zoek zijn naar de liefde. Het gaat daarbij van “Liefde maakt je menselijk” tot “Ik wil iemand die jong, dun en blond is”.

Later krijgen we al korte fragmenten te zien van romantische dates. Daarbij zijn al enkele superschattige quotes waarvan “I don’t like her. I love her” nu al onze favoriet is. We bevinden ons in Down for Love in Nieuw-Zeeland, waardoor we ook al kunnen genieten van de adembenemende natuur. In de trailer krijgen we toch ook al te zien dat het niet altijd rozengeur en maneschijn is. Zo zien we al dat niet iedereen hetzelfde verwacht van een relatie.

Down for Love verschijnt nu vrijdag, op 11 augustus, op Netflix.

Bekijk hier de officiële trailer voor Down for Love:

Down for Love verschijnt op vrijdag 11 augustus 2023 op Netflix. In tussentijd nog op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...