Left Right
scrollTop top

Netflix dropt trailer van nieuwe musicalserie ‘The Eddy’ van ‘La La Land’-regisseur


The Eddy
© Netflix

Netflix kan als geen ander het beste teasen met boeiende meeslepende trailers. Die doen ons altijd snakken naar meer. Maar vaak moeten we nog even geduld hebben voor die series of films op het streamingplatform verschijnen. De aankomende serie The Eddy is zeker en vast eentje die het lange wachten waard zal zijn.

Netflix is in deze barre tijden onze trouwe vriend. Velen zoeken hun toevlucht in het ruime aanbod series en films. En daar komt binnenkort een nieuwe portie drama bij met de datingshow Too Hot To Handle. En ook in het filmaanbod stelt Netflix niet teleur. Binnenkort worden daar de bloedstollende thrillers Extraction en Dangerous Lies toegevoegd.

Franse setting

The Eddy is een musical-dramaserie die zich afspeelt in Parijs. In september 2017 werd The Eddy al aangekondigd en die zal dus binnenkort eindelijk te zien zijn op Netflix. De eerste twee afleveringen werden bovendien geregisseerd door Oscarwinnaar Damien Chazelle. Niet de minste, want hij regisseerde eerder al muzikale films zoals La La Land en Whiplash. The Eddy zal z’n eerste serie zijn. De reeks telt acht afleveringen en bevat dialogen in het Engels, Frans en Arabisch.

The Eddy

The Eddy gaat over Elliot Udo, ooit een gevierd jazzpianist in New York. Nu is hij mede-eigenaar van een kleine jazzclub genaamd The Eddy in een multiculturele buurt in het hedendaagse Parijs. Daar beheert hij de huisband die wordt geleid door leadzangeres en ex-vriendin Maja. Wanneer Elliot verneemt dat zijn zakenpartner Farid betrokken is bij enkele dubieuze praktijken in de club, beginnen de zaken uit de hand te lopen.

Al snel komen er geheimen aan het licht die ook voor Farids vrouw Amira verborgen zijn gehouden. Wanneer Elliots probleemdochter Julie dan ook nog eens plotseling in Parijs aankomt om bij hem te wonen, beginnen zijn persoonlijke en professionele werelden snel te ontrafelen. Dit allemaal gebeurt terwijl hij de confrontatie aangaat met zijn verleden, moet vechten om de club te redden en de mensen die het dichtst bij hem staan te beschermen. Als dat maar goed komt …

De dynamische reeks The Eddy is vanaf 8 mei volledig beschikbaar op Netflix.

Ontdek hier de muzikale trailer van The Eddy:

Wil je het wachten op deze musicalserie wat draaglijker maken? Bekijk dan zeker eens onze lijst met de 50 beste series op Netflix!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…