Netflix lanceert ‘walking tours’ langs filmlocaties in Europese steden

Goed nieuws voor de fans van Netflixseries die zich in Europa afspelen, want Netflix komt met exclusieve walking tours. Tijdens die tours kom je langs plekken waar je favoriete shows zijn gefilmd, vertelt de gids exclusieve weetjes én zie je tegelijk ook de stad. De tours vinden plaats in Parijs, Londen en Madrid in de week van 11 juli 2022.

Netflix wil zijn series dichterbij brengen en lanceert daarom gratis walking tours in drie Europese steden. Dat gebeurt in samenwerking met SANDEMAN’s New Europe. De tours nemen je mee door de historie van de stad, maar ook die van de series die daar zijn opgenomen. De rondleidingen zijn gratis, maar moeten wel op voorhand gereserveerd worden via de website.

Parijs, Londen en Madrid

Van 11 tot 17 juli kunnen fans van Netflix terecht in Londen, Parijs of Madrid voor een fijne rondleiding. Tijdens de tour ontdekken deelnemers de historie, must-see locaties en bijzondere behind-the-scenes details van populaire Netflix titels die in die stad zijn opgenomen. 

In Londen kan je bijvoorbeeld terecht als je fan bent van Bridgerton, The Crown of Enola Holmes. De tour in Parijs neemt je dan weer mee langs filmlocaties van Emily in Paris en Lupin. En in Madrid draait alles rond La Casa De Papel en Elite. Ben je dus benieuwd naar het appartement uit Emily in Paris, de centrale bank uit La Casa De Papel of het getaway-huis uit Bridgerton? Dan zijn de walking tours misschien wel iets voor jou.

Al zal je snel moeten zijn, want de tours vinden enkel plaats van 11 tot en met 17 juli en ook de plaatsen zijn beperkt.

Meer info en tickets vind je op de website.

Meer
Lees meer...