Netflix kondigt nieuwe Zuid-Koreaanse film ‘Wall to Wall’ aan met indrukwekkende cast

Netflix heeft een nieuwe Zuid-Koreaanse film aangekondigd. Het gaat om de thriller Wall to Wall, waarin een appartementsgebouw centraal staat. Voor de cast wist Netflix enkele grote Zuid-Koreaanse namen te strikken.

Fans van Zuid-Koreaanse cinema hebben weer iets om naar uit te kijken. Netflix heeft namelijk een nieuwe Zuid-Koreaanse thriller aangekondigd, waarin we verschillende grote namen te zien zullen krijgen. De film is geregisseerd door Kim Tae-joon, die ook al verantwoordelijk was voor de thriller Unlocked.

Wall to Wall

In Wall to Wall volgen we Woo-seong (Kan Ha-neul). Hij heeft eindelijk genoeg geld kunnen sparen om een klein appartementje te kopen, maar die nieuwe woonst wordt al snel één grote nachtmerrie wanneer hij vreemde geluiden begint op te pikken van bij de buren. Maar omdat Woo-seong al zijn geld in zijn appartement heeft gestoken, kan hij niet weg.

We maken ook kennis met Eun-hwa (Yeom Hye-ran). Zij is de verantwoordelijke voor de bewoners en probeert er alles aan te doen om de vrede in het appartementsgebouw te behouden. Het derde personage dat we al kennen is Jin-ho (Seo Hyun-woo). Hij woont in het appartement boven Woo-seong en helpt hem om de oorzaak van het mysterieuze geluid te vinden.

De film wordt een thriller die zich afspeelt in een setting die voor iedereen bekend is, waardoor het heel realistisch zal aanvoelen.

Cast

Voorlopig kennen we nog maar drie namen uit de cast, maar die zijn niet van de minste. Het gaat namelijk om Kang Ha-neul, die de hoofdrol speelde in When the Camellia Blooms en binnenkort ook te zien zal zijn in het tweede seizoen van Squid Game. Hij krijgt het gezelschap van Yeom Hae-ran, die je kan kennen van haar rollen in The Glory, Mask Girl en Memories of Murder. De derde naam die al bekend is, is Seo Hyun-woo. Hem kan je kennen van zijn rollen in My Name is Loh Kiwan, Decision to Leave en A Shop for Killers.

De regie voor de film is in handen van Kim Tae-joon. Hij maakte eerder al de thriller Unlocked voor Netflix en zal nu dus een tweede keer samenwerken met de streamingdienst.

Bekijk hier de aankondiging van Wall to Wall:

Het is voorlopig nog niet geweten wanneer Wall to Wall zal verschijnen op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...