Nieuwe reeks ‘Boo, Bitch’ met Lana Condor staat nu op Netflix

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar de nieuwe reeks Boo, Bitch. Fans van de films van To All The Boys zullen zeker Lana Condor herkennen. Zij speelt in de reeks de hoofdrol als Erika Vu, een tiener die na een ongeval in een geest verandert en zo nog één kans heeft om haar leven te veranderen.

Na het succes van de To All The Boys-trilogie is Lana Condor terug in een nieuwe reeks op Netflix. Het gaat om Boo, Bitch, een reeks waarin we Erika Vu (Lana Condor) volgen. Zij wil haar leven veranderen, maar ze krijgt daarbij meer dan ze wenste. 

Boo, Bitch

In de trailer voor Boo, Bitch kregen we te zien hoe Erika en Gia (Zoe Colletti) aan elkaar beloven dat ze “geen f*cks meer gaan geven”. Maar net wanneer Erika dat zegt, wordt ze aangereden. Daarbij wordt ze een geest omdat ze nog unfinished business heeft. Ze ontdekt daarbij een loophole in het systeem. Als ze bekender is als geest dan als levend persoon kan ze langer onder de levenden blijven. Erika doet er vervolgens alles aan om bekend te worden, maar dat daardoor lijkt ze vooral meer bitchy te worden.

Het eerste seizoen van Boo, Bitch bestaat uit acht afleveringen die allemaal verschijnen op vrijdag 8 juli. De reeks werd geschreven door Erin Ehrlich en Lauren Iungerich. Zij hebben allebei al heel wat ervaring met komische series. Zo maakte Ehrlich al Crazy Ex-Girlfriend en was Iungerich al verantwoordelijk voor On My Block. De twee werkten al samen aan Awkward. Naast Lana Condor en Zoe Colletti (Fear the Walking Dead) zijn ook onder andere Mason Versaw (Tick, Tick… Boom!), Aparna Brielle (Swiss and Lali Hijack Hollywood) en Jason Genao (Logan, On My Block) in de reeks te zien.

Bekijk hier de officiële trailer voor Boo, Bitch:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...