Olivia Rodrigo breekt opnieuw records met single ‘Deja Vu’

De amper 18-jarige Olivia Rodrigo heeft opnieuw muziekgeschiedenis geschreven. Haar nieuwste single Deja Vu debuteerde in de Billboard-streaminghitlijst namelijk op nummer 4. Daarmee is ze de eerste artieste ooit die met haar twee eerste singles in de top vijf debuteert.

De single Deja Vu kreeg in de Verenigde Staten in de eerste week (van 2 tot 8 april) maar liefst 20,3 streams. Daarmee doet Olivia Rodrigo het wel minder goed dan met Drivers License, want die single bereikte dat aantal al na amper drie dagen. Drivers License debuteerde in de streaminglijst van Billboard dan ook op de eerste plaats, terwijl Deja Vu het moet stellen met een vierde plaats.

Maar het is niet alleen op streamingdiensten dat Olivia Rodrigo opnieuw succes boekt. In de algemene Billboard Hot 100-hitlijst kwam Deja Vu binnen op een achtste plaats. Ook dat is een record want daarmee debuteren haar eerste twee singles in die lijst allebei in de top tien.

Debuutalbum

Al deze records beloven alvast het beste voor de debuutplaat van Olivia Rodrigo die er aankomt op 21 mei. Daarover loste ze recent meer informatie. Het album krijgt de naam ‘Sour’ en belooft een emotionele rollercoaster te worden. Naast de twee gekende singles zal de tracklist ook titels zoals Brutal, Traitor en Favorite Crime bevatten.

Meer
Lees meer...