‘On the street’ van J-hope wordt samenwerking met J. Cole

Nu vrijdag, op 3 maart 2023, verschijnt de single on the street van j-hope van BTS. In de teaser voor dat nummer, die vandaag gelost werd, is te zien dat het gaat om een samenwerking met J. Cole. Dat is opmerkelijk want j-hope liet al vanaf het begin van zijn carrière weten dat J. Cole een van zijn grote idolen is.

J-hope van BTS werkte voor zijn nieuwe single on the street samen met J. Cole. De rapper is namelijk te zien in de teaser voor de videoclip van het nummer dat morgen verschijnt.

On the street

Het nieuws over de release van de digitale single on the street volgde maar enkele uren na het nieuws dat j-hope het volgende lid van BTS is dat de voorbereidingen op z’n verplichte legerdienst heeft ingezet. Hij zal in de komende maanden dus beginnen aan zijn dienstplicht die minstens 18 maanden zal duren.

Maar voor hij vertrekt, zal de rapper z’n fans dus nog trakteren op een gloednieuw nummer. Dat kreeg de titel on the street en zal verschijnen op vrijdag 3 maart 2023 om 6 uur ’s morgens Belgische tijd. In een officieel statement kregen we al wat info over het nummer. “J-hope schreef de track om z’n gevoelens over z’n fans te delen. De titel on the street verwijst naar de roots van j-hope – street dance – van waaruit zijn droom om artiest te worden ontstond en naar het pad dat de artiest en zijn fans samen zullen blijven bewandelen.”

J. Cole

Ondertussen kregen we ook een eerste teaser voor de single. In die teaser krijgen we bijna niets van het nummer te horen, maar komen we toch iets bijzonder te weten over het nummer. De video start met j-hope die op een dakterras wandelt. Wanneer hij bijna aan de balustrade is, krijgen we te zien dat hij niet alleen is.

Plots is namelijk J. Cole te zien. J. Cole is bekend van hits als No Role Modelz, Work Out en Born Sinner. Dat laatste nummer werd in het verleden al (met toestemming van J. Cole) herwerkt door BTS naar Born Singer. In de documentaire j-hope IN THE BOX kregen we al te zien dat j-hope J. Cole ontmoette op Lollapalooza in Chicago. Daar zei j-hope tegen J. Cole dat hij z’n muze was en dat hij enorm naar hem opkeek. En nu zullen de twee dus samenwerken voor on the street.

Bekijk hier de teaser van on the street van j-hope:

Meer
Lees meer...