J-hope (BTS) kondigt nieuwe single ‘on the street’ aan

J-hope van BTS zal vrijdag een nieuwe digitale single lossen. Het gaat om de single on the street, die de rapper ook al kort vermeldde in de documentaire j-hope IN THE BOX op Disney+. Waarschijnlijk zal on the street de laatste single zijn van j-hope voor hij zijn verplichte legerdienst zal aanvatten.

In juli 2022 loste j-hope als eerste lid van BTS zijn soloalbum ‘Jack In The Box’. Later stond hij ook als headliner op het podium van Lollapalooza in Chicago. De voorbereidingen voor het album en het concert werden gevolgd in de documentaire j-hope IN THE BOX, die eerder deze maand verscheen op Disney+. En nu kondigt j-hope zijn volgende single aan.

on the street

Op zondag 26 februari 2023 kondigde j-hope van BTS aan dat hij het proces zal inzetten om het uitstel van zijn legerdienst uit te stellen. Dat betekent dus dat de rapper in de komende maanden aan zijn dienstplicht zal beginnen. In een livestream op zondag liet j-hope al weten dat hij heel wat content opgenomen had en het eerste daarvan kwamen we al enkele uren later te weten.

J-hope zal namelijk een nieuwe single droppen. Het gaat om een digitale single die de naam on the street kreeg. In een officieel statement krijgen we al wat info over het nummer. “J-hope schreef de track om z’n candid gevoelens over z’n fans te delen. De titel on the street verwijst naar de roots van j-hope – street dance – van waaruit zijn droom om artiest te worden, ontstond en naar het pad dat de artiest en zijn fans samen zullen blijven bewandelen.”

On the street verschijnt op vrijdag 3 maart om 6 uur ’s morgens Belgische tijd.

Legerdienst

Ook gisteren deelde BigHit Music dat j-hope het proces om zijn legerdienst te starten, zal aanvatten. Daardoor zal hij ergens in de komende maanden waarschijnlijk aan zijn verplichte militaire dienstplicht beginnen. Hij wordt zo het tweede lid van BTS dat naar het leger gaat, na Jin in december 2022.

Meer
Lees meer...