‘One of Us Is Lying’ seizoen 2 staat nu op Netflix

Goed nieuws voor de fans van tienerdrama’s, want het tweede seizoen van One of Us Is Lying staat online. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van schrijfster Karen M. McManus. Het eerste seizoen verscheen vorig jaar en kende meteen een groot succes. Toch waren de reacties over de reeks verdeeld en zagen heel wat fans het boek liever niet verfilmd. Maar nu is er toch een tweede seizoen en dat is vanaf nu te bekijken op Netflix.

Het verfilmen van populaire boeken is hot! De laatste jaren zagen we zo al onder andere Heartstopper, Shadow & Bone, Bridgerton en The Queen’s Gambit verschijnen op Netflix. En vorig jaar kwam de streamingdienst ook met de serie One of Us Is Lying. Die serie is origineel van Peacock. Daarmee verfilmde het een van de populairste tienerboeken van dat moment.

One of Us Is Lying

In de serie One of Us Is Lying zien we vijf jongeren die moeten nablijven. Een daarvan is Simon, de eigenaar van een blog over de school. Daarop verschijnen elke dag roddels, waardoor Simon niet door iedereen even graag gezien wordt. Wanneer hij tijdens de strafstudie van een fles water drinkt en daarop verkeerd reageert, begint het mysterie.

Simon sterft even later in het ziekenhuis. Na zijn dood begint de geruchtenmolen te draaien en blijkt zijn dood geen ongeluk te zijn. Wanneer blijkt dat alle vier de andere studenten in de strafstudie een reden zouden hebben om Simon te vermoorden, is het hek pas echt van de dam.

Tweede seizoen

Het tweede seizoen gaat verder op de cliffhanger waar het eerste seizoen is mee geëindigd. In de laatste aflevering zagen we hoe Addy, Cooper, Bronwyn en Nate zich diep in de bossen bevonden. Daar kwamen ze oog in oog te staan met Jake, die op de hoogte was van alle grote geheimen van het viertal. Uiteindelijk werd Jake vermoord en probeerde de vier andere studenten die dood in te dekken.

Maar twee weken na de dood krijgt het viertal berichten van een zogenaamde ‘Simon Says‘. Die lijkt op de hoogte te zijn van hun grootste gedeelde geheim, namelijk de moord op Jake. Het is nu dus aan hen om ofwel de waarheid uit de doeken te doen of een nieuw plan te verzinnen.

Bekijk de trailer van One of Us Is Lying seizoen 2:

One of Us Is Lying seizoen 2 is vanaf nu te zien. Bekijk onze lijst met 50 beste series op Netflix hier.

Meer
Lees meer...