‘Outlander’ seizoen 6 heeft officiële releasedatum op Netflix

Goed nieuws voor de fans van Outlander, want het zesde seizoen van de reeks komt al in maart naar Netflix. Eerder was al bekend dat de nieuwe afleveringen vanaf volgende maand in de Verenigde Staten te zien zouden zijn, maar nu is er ook een releasedatum voor Netflix, 7 maart 2022. Voor velen komt dit veel vroeger dan verwacht.

Het zesde seizoen van Outlander zal al vanaf 7 maart te zien zijn op Netflix. Dat maakte de streamingdienst zonet zelf bekend. In de Verenigde Staten gaat het seizoen een dag eerder in première op Starz. Wat we precies mogen verwachten van de nieuwe afleveringen, dat weten we niet, maar we weten wel dat hoofdpersonages Jamie (Sam Heughan) en Claire (Caitriona Balfe) het zwaar te verduren zullen krijgen.

Seizoen 6

Twee jaar na de release van de vorige afleveringen, komt het nieuwe seizoen van Outlander nu echt dichtbij. Vanaf 7 maart kunnen fans terug genieten van de avonturen van Jamie Fraser en Claire Randall. Het koppel zal het dit seizoen lastig hebben, aangezien een aantal figuren uit Jamie’s verleden terug zullen opduiken. De vraag is of hun relatie sterk genoeg is om de nieuwe gevaren door te komen.

Het zesde seizoen bevat door de coronacrisis (slechts) acht afleveringen, maar de makers beloofden ons wel al dat het zevende seizoen er weer zestien zal hebben. De kans is wel groot dat er na die zestien afleveringen van seizoen 7 een einde komt aan het verhaal. Dat vertelde actrice Caitríona Balfe eerder al in een interview: “Op het moment dat het zevende seizoen uitkomt, zijn we al tien jaar bezig, wat mij een mooie mijlpaal lijkt om mee af te sluiten.” Of dat ook echt het geval zal zijn, valt af te wachten, maar tot die tijd hebben we dus nog minstens 24 afleveringen van Outlander om naar uit te kijken.

Bekijk de trailer van Outlander seizoen 6 hier:

Liever een andere serie? Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...