Ow yeah, nu begint het echt: dit zijn de vier koppels van Temptation Island 2017

Het is zover: de koppels van ‘Temptation Island’ zijn bekend. Ze worden losgelaten op een mooie bestemming in Thailand waar het krioelt van de bronstige vrijgezellen. Zoals altijd is het de ultieme relatietest en vermoedelijk zullen ze niet allemaal als koppel naar huis terugkeren. De guilty pleasure van het jaar kan weer beginnen.

De presentatie is ook dit jaar in handen van Annelien Coorevits en haar Nederlandse collega Rick Brandsteder. Elf dagen lang verblijven ze met de koppels in het zonnige Thailand. Het concept is uiteraard helemaal hetzelfde gebleven. De partners zien elkaar niet en worden overgelaten aan de acht verleidelijke singles. Om de paar dagen zien ze hoe het met de andere gaat in een filmpje. Uit het verleden weet je dat de verleiding toch vaak te groot wordt. Dit zijn de koppels die over een paar weken misschien niet allemaal nog koppels zijn:

1. Lize & Jefferson

Lize is een 23-jarige stewardess uit Groot-Bijgaarden. Acht maanden geleden begon ze een relatie met Jefferson. De 21-jarige student woont nog bij zijn ouders in Denderleeuw. Er zit zeker potentieel voor overspel in, want Lize maakte het al eens mee. Jefferson flirt graag en bedroog Lize ooit voor haar eigen ogen. Voor dit koppel is het dus een test van alles of niks. Lize gelooft niet dat Jefferson gaat kunnen weerstaan, maar hij wil in Thailand zijn kans grijpen om haar vertrouwen terug te winnen.

2. Lisa & Merijn

Ook dit Nederlandse duo heeft iets te bewijzen. Merijn is 24 en had al een jaar een fantastische relatie met de 21-jarige Lisa. Tot zij een half jaar ontdekte dat hij contact had met andere vrouwen. Ook Lisa doet eigenlijk vooral mee om te testen of Merijn in vrouwelijk gezelschap wel te vertrouwen is.

3. Jolien & Herbert

De 23-jarige Jolien is een medisch secretaresse, en de 22-jarige Herbert is ploegchef. Ze wonen in Deinze en zijn al zes jaar samen. Maar na twee goede jaren bedroog Herbert zijn vriendin. Als straf kreeg hij van Jolien een uitgangsverbod. Benieuwd wat dat gaat geven wanneer Herbert na al die tijd plots weer wordt losgelaten. Het is een soort eindexamen, want als hun relatie Temptation Island overleeft, wil Jolien graag aan kinderen beginnen. Er komt dus misschien opnieuw een Temptation-baby aan.

4. Rosanna & Niels

Dan toch een koppel dat nog geen scheve schaats heeft gereden? De 26-jarige Niels en de 24-jarige Rosanna komen uit Nederland, hebben al 2,5 jaar een relatie en wonen sinds acht maanden samen. Wanneer ze uitgaan krijgen ze allebei veel aandacht van het andere geslacht, maar tot nu hebben ze de verleiding kunnen weerstaan. Maar misschien lukt dat iets moeilijker wanneer ze elf dagen niet bij elkaar zijn.

Temptation Island – vanaf woensdag 1 februari om 20u35 op VIJF

Meer
Lees meer...