‘Perfect Match’ krijgt een tweede seizoen

Love is Blind zit er nog maar net op, maar realitylovers zullen niet lang op hun honger moeten blijven zitten. Zo verschijnt volgende maand al The Ultimatum: Queer Love op Netflix en daarna mogen we ons ook verwachten aan een tweede seizoen van Perfect Match.

Enkele maanden geleden bracht Netflix heel wat bekende realitygezichten terug voor een gloednieuwe reeks. In Perfect Match moesten mensen, die in het verleden al te zien waren in Netflixreeksen als Love is Blind, Too Hot To Handle en The Circle, op zoek naar hun – jawel – perfecte match. Het programma werd een succes, waardoor het tweede seizoen nu al aangekondigd is.

Perfect Match

Het eerste seizoen van Perfect Match was vanaf Valentijnsdag, 14 februari, te zien op Netlix. In de reeks zagen we geliefde (en iets minder geliefde) gezichten uit andere realityreeksen terug. Het ging daarbij onder andere over Chloe en Francesca van Too Hot To Handle, maar ook Shayne en Bartise uit Love is Blind.

In het programma moesten de Netflixalumni zich indelen in koppels. Die koppels moesten dan “compatibility challenges” uitvoeren, waardoor ze een privédate konden winnen én de kans kregen om andere deelnemers (of zichzelf) te matchen. Op het einde van elke dag moet iedereen die geen match heeft het spel verlaten. Tot er maar één koppel overbleef.

Seizoen 2

En nu bevestigt Netflix de komst van een tweede seizoen. Daarvoor zal het opnieuw graven in het archief van oud deelnemers van andere realityreeksen. Zo deelde Netflix op de accounts van Too Hot To Handle en The Circle al een oproep aan fans om te zeggen wie ze graag willen terugzien.

Namen die veel terugkeren zijn Sam en Shubham van The Circle en Jawahir en Melinda van Too Hot To Handle. Al laten ook veel mensen weten dat ze Micah en Irina van Love is Blind vooral niet willen zien in het tweede seizoen van Perfect Match. Wie er uiteindelijk echt zal deelnemen, komen we wellicht binnenkort te weten.

Bekijk hier nog eens de trailer van het eerste seizoen van Perfect Match:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...