‘Perfil Falso’: Bekijk nu het Spaanstalige antwoord op ‘Sex/Life’ en ‘365 Days’ op Netflix

Netflix heeft zojuist een nieuwe erotische thriller gereleaset op zijn streamingdienst. Het gaat om de Colombiaanse serie Perfil Falso, oftewel Fake Profile, over een jonge vrouw die wraak neemt op haar catfisher.

Erotische thrillers hebben Netflix de laatste jaren al veel successen gebracht. Halverwege 2020, aan het begin van de coronapandemie, was er het onverwachte succes van de Poolse film 365 Days. Ondanks veel kritiek werd dat namelijk een van de best bekeken films ooit van Netflix. Hetzelfde gebeurde met de vervolgen 365 Days: This Day en The Next 365 Days, die in 2022 uitkwamen. Ondertussen had Netflix ook een hit te pakken met de serie Sex/Life, waarvan het tweede seizoen enkele maanden terug verscheen.

Perfil Falso

De volgende reeks in dat genre heet Perfil Falso. Het gaat om een Colombiaanse serie vol spanning en uiteraard opnieuw heel wat al dan niet functionele naakt- en seksscènes.

In Perfil Falso (Fake Profile) volgen we Camila (Carolina Miranda) die via een datingapp hoopt de man van haar leven te vinden. Die lijkt ze ook al snel gevonden te hebben met de knappe Fernando (Rodolfo Salas), waarmee ze meteen wat stomende momenten beleeft. Als Camila later haar droomman opnieuw wil opzoeken, blijkt echter dat hij een andere naam heeft gebruikt en zelfs helemaal niet single is. Daarop besluit ze de man die haar voorgelogen heeft op te zoeken en continu het leven zuur te maken. Daardoor belandt ze echter in een web vol machtsspelletjes, verboden seks en gevaar.

Bekijk hier de Engelstalige trailer van Perfil Falso of Fake Profile:

Perfil Falso is nu te bekijken op Netflix. Zoek je nog een andere goede serie om te bingen? Kijk dan eens tussen onze lijst van 50 beste Netflixseries.

Meer
Lees meer...