Pommelien Thijs kondigt ‘Meer Entertainment’ aan voor 2025

Het gaat hard voor Pommelien Thijs. De zangeres bracht vorig jaar haar eerste album uit en ondertussen is ze in België en Nederland bezig aan de ‘Entertainment’-tour. Nu die bijna is afgelopen, kondigde Pommelien deze ochtend een nieuwe tour aan. Daarbij staat ze maar liefst 4 (!) keer in de Ancienne Belgique.

Ook volgend jaar kunnen fans van Pommelien Thijs heel wat concerten verwachten. Dit jaar werkt ze haar ‘Entertainment’-tournée nog af en staat ze ook op verschillende festivals. Denk daarbij onder andere aan Pukkelpop in augustus. Maar begin volgend jaar staan er opnieuw heel wat bekende zalen op de planning. Ondertussen is ze ook nog bezig met het opnemen van Knokke Off seizoen 2.

Tijdens de ‘Meer Entertainment’-tour trekt de zangeres via Groningen, Utrecht, Tilburg en Amsterdam richting de Ancienne Belgique in Brussel. Daar geeft ze maar liefst vier concerten.

Entertainment

Het is ondertussen al bijna een jaar geleden dat Pommelien Thijs haar eerst album ‘Per Ongeluk’ lanceerde. Op dat album staan hits als Ongewoon, Erop of Eronder en Zilver. Sinds de komst van dat album is ze niet meer van podia weg te denken en ook op awardshows komt ze constant als winnaar uit de bus. Ondertussen zijn er alweer wat hits bijgekomen zoals Het Beste Moet Nog Komen en Medeplichtig.

Op dit moment tourt Pommelien nog rond met haar eerste tour, maar ook een tweede komt eraan. Vanaf maart 2025 begint de ‘Meer Entertainment’-tour waarin ze opnieuw door Nederland en België trekt. Hoewel ze volgens sommigen dus met gemak een Sportpaleis kan uitverkopen, verkiest de zangeres toch nog steeds iets kleinere zalen.

Ancienne Belgique

De tour gaat op 7 maart 2025 van start in De Oosterpoort in Groningen. Daarna trekt ze op 22 maart naar Tivoli Vredenburg in Utrecht, is ze op 4 april te zien in 013 in Tilburg en sluit ze haar Nederlandse tour af in Paradiso in Amsterdam op 25 april.

Daarna is België aan de beurt, waarbij de zangeres resoluut voor de Ancienne Belgique lijkt te kiezen. Daar staat ze maar liefst vier avonden na elkaar op 29 en 30 april en 1 en 2 mei 2025. De kans dat er nog datums zullen bijkomen, is groot.

Tickets voor de concerten in Ancienne Belgique zijn beschikbaar vanaf vrijdag 24 mei om 10 uur via de site van AB.

Meer
Lees meer...