‘Reacher’: Prime Video deelt nieuwe beelden van tweede seizoen en kondigt derde aan

Nog voor de release van het tweede seizoen heeft Prime Video al aangekondigd dat er een derde seizoen komt van Reacher. Dat nieuws bracht hoofdrolspeler Alan Ritchson zelf in een video, met ook nieuwe beelden van het aankomende seizoen.

Wie houdt van actiefilms en -series en toegang heeft tot een account van Prime Video moet dringend Reacher bekijken. Deze reeks is bij ons niet zo bekend, maar stond bij zijn release in de Verenigde Staten bovenaan de streaminglijsten, voor onder andere Netflixreeksen Ozark en Inventing Anna. Op Rotten Tomatoes kan Reacher rekenen op 92 procent bij de recensenten en 91 procent bij het brede publiek.

Het is dan ook niet onlogisch dat Prime Video beslist om de franchise voort te zetten. En daarvan kan je vanaf vrijdag 15 december opnieuw terecht op de streamingdienst. Dan verschijnen namelijk de eerste drie afleveringen van het tweede seizoen van Reacher. De vijf weken daarna volgt er dan telkens een nieuwe aflevering, tot de seizoensfinale op 19 januari.

Jack Reacher

Reacher is gebaseerd op de boekenreeks van Lee Child rond de voormalige Amerikaanse militair Jack Reacher. Die boekenreeks telt ondertussen al 27 boeken, waardoor er meer dan genoeg inspiratie is voor vele seizoenen. Seizoen 1 van Reacher ging over het eerste boek Killer Floor, seizoen 2 zal gaan over het elfde boek Bad Luck and Trouble. Over wat het derde seizoen zal gaan, is nog niet bekend. De boekenreeks rond Jack Reacher vormde zowel in 2012 als in 2016 ook al de inspiratie voor twee films met Tom Cruise in de hoofdrol. Het ging toen om boeken 9 en 18.

In het tweede seizoen van Reacher zien we hoe Jack Reacher een gecodeerd bericht ontvangt waarin staat dat enkele leden van zijn voormalige U.S. Army-eenheid één voor één op mysterieuze en brute wijze zijn vermoord. Dat overtuigt Reacher om zich te herenigen met drie van zijn vroegere teamleden om op onderzoek uit te gaan. Dit team bestaat uit Frances Neagley (Maria Sten), Karla Dixon (Serinda Swan), een forensisch accountant waar Reacher al lang een zwak voor heeft, en de geraffineerde vingervlugge messenexpert en familieman David O’Donnell (Shaun Sipos).

Bekijk hier de aankondiging van Prime Video over Reacher:

Reacher is vanaf vrijdag 15 december te bekijken op Prime Video.

Meer
Lees meer...