Realityreeks Famke Louise en ‘Love Island’-deelnemer Denzel binnenkort te zien op Streamz

Dat de Nederlandse rapster Famke Louise en Love Island-kandidaat Denzel Slager een koppel vormden was al even bekend. Meer nog, we kwamen te weten dat de twee ook samen een kindje verwachtten. Begin dit jaar verwelkomden ze hun zoontje Nówie. Een kijkje op die belangrijke levensgebeurtenissen krijgen we in hun eigen realityreeks Famke & Denzel: een Nieuw Begin. Die zal vanaf 15 juli te zien zijn via Streamz.

Eind vorig jaar staken de eerste geruchten de kop op dat Denzel van Love Island een koppel zou vormen met de Nederlandse rapster Famke Louise. Hoewel ze die aanvankelijk ontkenden, bevestigden ze later toch dat ze al enkele maanden samen waren. Kort daarna volgde het nieuws dat ze samen hun eerste kindje verwachten. Hierop volgde de aankondiging van hun eigen realityserie.

Famke & Denzel

De realityreeks van Famke Louise en Denzel, die Famke & Denzel: een Nieuw Begin heet, geeft een uniek en exclusief kijkje in het dagelijks leven van het koppel. Zo volgt de serie de twee op de voet tijdens alle aspecten van Famke haar zwangerschap, van de zware tot de bijzondere momenten. Daarnaast gaan we ook mee met hun op zoektocht naar een huis. De twee delen verder bijvoorbeeld ook nog hun carrièreplannen mee.

De realityreeks is een kans voor de twee BN’ers om dichterbij hun fans te komen. “We zijn gewoon altijd onszelf en het feit dat er camera’s bij komen kijken, verandert daar niets aan. Dat wat je ziet in de show is hoe we in het echt ook gewoon zijn”, vertellen Denzel en Famke. Daarom willen ze vooral laten zien dat er niet alleen mooie, maar ook zware momenten zijn in hun leven.

Seizoen 2?

Het hoogtepunt van de serie is de onthulling van het geslacht van hun kindje. Maar dat weten we ondertussen wel al. Mogelijk zou dat echter nog niet alles zijn wat Denzel en Famke met hun volgers en fans zouden willen delen. Zo zou er namelijk al sprake zijn over een mogelijk tweede seizoen van de realityserie. “Dit is seizoen 1, dus wie weet volgt er nog meer”, zegt Denzel. “Onze focus ligt nu vooral op de baby. In de toekomst zien we dan wel of er een seizoen 2 komt.” Die kans lijkt wel heel reëel aangezien het stel momenteel in verwachting is van hun tweede kindje.

Famke & Denzel: een Nieuw Begin is vanaf 15 juli 2022 te zien op Streamz en Streamz+.

Bekijk de trailer van Famke & Denzel: een Nieuw Begin hieronder:

De realityserie Famke & Denzel: een Nieuw Begin verschijnt vanaf 15 juli op Streamz.

Meer
Lees meer...