Reünie ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ zorgt voor opvallende bekentenissen

Het nieuwe seizoen van Ex on the Beach zit er weer op. Dit seizoen kwamen bekende gezichten uit vorige seizoenen opnieuw samen voor een All Stars-editie om de tiende verjaardag van de reeks te vieren. Na heel wat gebeurtenissen op het eiland, was het in de laatste aflevering tijd voor de reünie.

Ayleen, Elias, Ivory, Luca, Maxim, Michelle, Shirley en Yara-Nour. Die acht namen stonden aan de start van het meest recente seizoen van Ex on the Beach. Ondertussen zit dat seizoen er al weer op en hebben kijkers ook nog heel wat andere namen mogen verwelkomen. Dat zorgde alvast voor de nodige drama, die ook tijdens de reünie nog steeds aanwezig was.

All Stars

Sinds april was het tiende seizoen van de reeks te volgen op MTV en Streamz. Omdat het over een tiende seizoen ging, was er opnieuw sprake van een All Stars-editie. Dat betekende dat er dus heel wat oude bekenden kwamen opdagen. Zo ook dé bekendste realityster Megan Desaever.

Andere bekende namen waren onder andere Dylan, Dusty, Lesley, Stevie, Ivory, enzovoort. Uiteindelijk werd het Dylan die door Elias als “nieuwe koning van de villa” werd gekroond.

Reünie

Na de laatste échte aflevering vorige week was het afgelopen weekend tijd voor de reünie. Zoals altijd zorgde die natuurlijk voor de nodige drama. Zo bleek geen enkel koppel nog samen te zijn, zelfs Ivory en Lesley niet. Zij leken nochtans positief uit het avontuur te komen.

Het meest opvallende verhaal kwam van Megan. Zij zou namelijk héél close zijn met rapper Lil’ Kleine. Die kwam eerder in opspraak omdat hij zijn ex-vrouw zou misbruikt hebben. Tijdens de reünie bleef Megan stil over de rapper, maar anderen beweerden dat ze “er niet over kan zwijgen”.

Meer
Lees meer...