Rihanna gaat muziek maken voor nieuwe ‘De Smurfen’-film en krijgt sterrencast naast zich

Het kan soms vreemd verkeren in Hollywood. Gisteren werd namelijk de nieuwe De Smurfen-film officieel bekendgemaakt. Hoe die precies zal heten en waarover die zal gaan, is nog niet bekend. Maar dat zangeres Rihanna de stem van Smurfin zal inspreken, is dan weer wel al even geweten. Nu komt daar nog bij dat de zangeres ook muziek zal maken voor de film.

De Smurfen keren binnenkort terug! Tijdens CinemaCon in Los Angeles heeft zangeres Rihanna namelijk zelf bekendgemaakt dat ze de muziek zal verzorgen voor de nieuwe film rond de bekende Belgische figuurtjes. Daarnaast dropte ze ook enkele bekende namen die haar zullen vervoegen in de cast.

Soundtrack

Ongeveer een jaar geleden kondigde Rihanna aan dat ze te horen zou zijn als Smurfin in een nieuwe film over de blauwe animatiefiguurtjes. Ondertussen bleef het stil rond de film, maar gisteren kwam Paramount Pictures met meer nieuws.

Zo zijn er nog meer castleden bekendgemaakt en liet de zangeres weten dat ze zelf muziek zal maken. Het is niet de eerste keer dat een bekende zangeres haar stem leent aan het personage en de soundtrack. In The Smurfs uit 2011 deed Katy Perry het haar al eens voor.

Cast

Naast Rihanna zullen er dus ook nog heel wat andere bekende stemmen te horen zijn. Denk daarbij aan onder andere Nick Offerman (Parks and Recreation, The Last of Us), Daniel Levy (Schitt’s Creek), Octavia Spencer (The Help), James Corden, Sandra Oh (Killing Eve), Hannah Waddingham (Ted Lasso), Xolo Maridueña (Cobra Kai) en nog veel meer.

De nieuwe film zou op 12 februari 2025 in de bioscoop verschijnen.

Meer
Lees meer...