Rihanna gecast als Smurfin in nieuwe animatiefilm

Zangeres Rihanna (35) heeft aangekondigd dat ze de stem zal zijn van Smurfin in de nieuwe animatiefilm The Smurfs Movie. Ze zal ook liedjes voorzien en de film producen die te zien zal zijn vanaf 14 februari 2025.

Rihanna is ondertussen in verwachting van haar tweede kindje. Dat kwamen we te weten tijdens haar halftime show op de Superbowl twee maanden geleden. En toch weerhoudt dat Riri niet om te werken. Ze heeft dan misschien nog geen nieuw album uitgebracht, maar ze zal wel een stem inspreken en muziek uitbrengen voor The Smurfs Movie. Dat liet ze gisteren weten op de CinemaCon in Las Vegas samen met de baas van Paramount Animation, Ramsey Naito.

Indruk maken op kinderen

“Ik probeerde de rol voor Grote Smurf te pakken te krijgen, maar dat is mislukt”, grapte de zangeres. Ze is heel blij met de kans en hoopt dan ook een goede indruk na te laten. “Ik hoop dat ik hier wat punten mee kan scoren bij mijn kinderen later”, vult ze aan.

Deze film is een samenwerking tussen Paramount Animation en Nickelodeon en zal zich voornamelijk focussen op het thema ‘identiteit’. De centrale vraag van de nieuwe film is ‘Wat is een smurf?’. Hij werd geschreven door Pam Brady (South Park) en zal geregisseerd worden door Chris Miller (Spider-Man: Into the Spider-Verse). De nieuwe film staat dus los van de eerdere live-action hybride films van Sony Pictures waarin Katy Perry, Julia Roberts en Neil Patrick Harris meededen.

Veel meer in petto

Dat Rihanna gevraagd werd voor de film, is geen verrassing. Ze heeft als stemacteur ervaring in onder meer de animatiefilm Home. Als acteur zagen we haar al aan het werk in Ocean’s 8, Battleship en This is the end.

Paramount Animation heeft op het event in Las Vegas aangekondigd dat ze naast de smurfenfilm nog veel meer in petto hebben. Zo zal er een nieuw avontuur voor Spongebob Squarepants beginnen, zullen we Seth Rogans versie van The Teenage Mutant Ninja Turtles te zien krijgen en komt er een nieuwe attractie voor Paw Patrol in hun pretpark. Of Rihanna ook nog meer in petto heeft voor ons dit jaar, lijkt eerder onwaarschijnlijk aangezien ze al in het derde trimester zit van haar zwangerschap.

Meer
Lees meer...