RM (BTS) deelt volledig optreden ‘Indigo’ gratis op YouTube

RM van BTS deelde op vrijdag 2 december 2022 zijn soloalbum ‘Indigo’. Enkele dagen later, op maandag 5 december, bracht RM de nummers van het album live in de zaal Rolling Hall in Seoul. 200 gelukkige fans konden daar gratis bij aanwezig zijn. Maar nu kan iedereen meegenieten van het optreden.

Voor hun solowerk staan de leden van BTS zelf in voor de manier waarop ze hun album promoten. J-hope bracht zijn album ‘Jack in the Box‘ zo voor het eerst live op het hoofdpodium van Lollapalooza voor 110.000 mensen. RM koos daarentegen voor een veel kleinere setting voor het eerste liveconcert van zijn album ‘Indigo’.

200 fans

200 fans van BTS kregen de kans om het album gratis live te beluisteren in een intieme setting in de legendarische concertzaal Rolling Hall in Seoul. Het was voor deze fans verboden om foto’s en filmpjes te maken tijdens het concert, waardoor er tot nu amper 200 mensen wisten wat er op het optreden gebeurde. Maar nu kan iedereen meegenieten, want de opname van het optreden is sinds kort te vinden op YouTube.

Tijdens het optreden bracht RM bijna alle nummers van het album. Enkel Change Pt. 2 en No. 2 (with parkjiyoon) waren niet te vinden op de setlist. Hij bracht de nummers in bijna dezelfde volgorde als ze op het album staan. RM maakte eerder al duidelijk dat het de bedoeling is dat je bij het luisteren naar ‘Indigo’ de nummers in volgorde beluistert. Zo is het op Spotify ook niet mogelijk om het album op shuffle te beluisteren.

Gastzangers

Voor zijn album schakelde RM verschillende gastzangers in. Enkelen daarvan waren ook aanwezig bij het liveconcert in Seoul. Zo werd RM voor het nummer Closer op het podium bijgestaan door Paul Blanco. Voor het ingetogen Forg_tful kwam Kim Sawol meezingen, bij Hectic werd RM bijgestaan door Colde en voor Wild Flower verscheen Cho You-jeen op het podium.

Op het einde van z’n optreden bracht RM ook twee oudere nummers. Het ging daarbij om Sexy Nukim, zijn samenwerking met Balming Tiger, en zijn solonummer Persona vanop het album ‘Map of the Soul: Persona’ van BTS. Met z’n liveoptreden bewijst ook RM nu dat hij alleen z’n mannetje kan staan en zo meer is dan één zevende van een boyband.

Bekijk het volledige optreden hier:

Stem hier op jouw favoriete K-popnummers van 2022.

Meer
Lees meer...