RM (BTS) brengt volgende week nieuwe samenwerking uit met Balming Tiger

Er komt volgende week opnieuw nieuw werk van BTS. Het gaat om een nieuwe samenwerking van rapper en leider van de groep RM. Hij bundelt z’n krachten met het Zuid-Koreaanse muziekcollectief Balming Tiger voor het nummer SEXY NUKIM (feat. RM of BTS).

De pauze van BTS, die al lang geen pauze meer is, is nog wat drukker geworden voor de fans van de groep. Naast zeven albums, een gratis optreden in oktobervijf titels op Disney+, een kookboek, een realityreeks, een nummer voor het WK voetbal en acht fotoboeken, komt er volgende week nieuwe werk van RM.

Balming Tiger

Op donderdag 1 september verschijnt SEXY NUKIM (feat. RM of BTS) van Balming Tiger. Het Zuid-Koreaanse muziekcollectief Balming Tiger werd opgericht in 2018 en bestaat uit singer-songwriters Sogumm, Wnjn en Mudd the Student, rapper Omega Sapien, dj Abyss, regisseur San Yawn, muziekvideoregisseurs Jan’Qui en Leesuho en editor Henson.

Het collectief, dat zichzelf omschrijft als een “alternatieve K-popgroep”, valt niet in één genre te plaatsen. De muziek varieert zo van ballades tot EDM en techno. Balming Tiger probeert vooral z’n eigen ding te doen en wil zich daarbij niets aantrekken van wat populair of mainstream is.

SEXY NUKIM (feat. RM of BTS)

De samenwerking van RM en Balming Tiger wordt het nummer SEXY NUKIM (feat. RM of BTS). Balming Tiger bracht het nummer SEXY NUKIM, in het Koreaans 섹시느낌, eerder dit jaar al tijdens een optreden voor Dingo Freestyle. Maar nu krijgt het nummer dus een nieuwe versie met rapper RM van BTS.

Het is niet de eerste keer dat een lid van BTS samenwerkt met Balming Tiger. Leesuho van Balming Tiger was eerder dit jaar namelijk verantwoordelijk voor de videoclips van MORE en ARSON van j-hope.

Beluister hier de originele versie van SEXY NUKIM (zonder RM). Het nummer begint vanaf 5:58:

Meer
Lees meer...