BTS komt met nieuw fotoproject waarbij leden volledig vrij spel kregen

Er gaat tegenwoordig geen week voorbij zonder dat BTS iets nieuws aankondigt. Deze week gaat het om zeven fotoshoots. Elk lid van de groep kreeg daarbij volledige artistieke vrijheid om z’n ding te doen. De eerste die z’n resultaat mag tonen, is de jongste van de groep, Jung Kook.

De pauze van BTS, die al lang geen pauze meer is, is nog wat drukker geworden voor de fans van de groep. Naast zeven albums, een optreden in oktober, vijf titels op Disney+, een kookboek, een realityreeks en een nummer voor het WK voetbal, mogen ze zich nu ook voorbereiden op zeven fotoshoots die volledig gemaakt werden door de leden zelf.

Jung Kook

Eerder deze week deelde het officiële Twitteraccount van BTS een foto van Jung Kook. De caption bij de foto was opvallend vaag: “Me, Myself, and Jung Kook” met de hashtags #Photo_Folio en #Editor_JK. Enkele uren en duizenden vampierenmopjes later, kregen fans het verlossende antwoord. De foto is een teaser voor een zogenaamd photofolio, een fotoshoot die Jung Kook zelf ontwierp. Daarbij regelde hij alles vanaf het thema, tot de kleding en de attributen. De zanger was ook verantwoordelijk voor de eindredactie. De hele shoot werd dus van A tot Z geregeld door Jung Kook zelf.

Na de eerste teaserfoto kregen we ook al twee foto’s te zien op Instagram en een korte teaser in de vorm van een video. Het volledige fotoproject verschijnt op donderdag 1 september.

Planning andere leden

Niet alleen Jung Kook creëerde zijn eigen fotoshoot. Ook de zes andere leden zullen in de toekomst hun werk delen. Aangezien de foto’s van Jung Kook gelanceerd worden op 1 september, zijn verjaardag, kunnen we vermoeden dat die van de andere leden op hun verjaardagen zullen verschijnen. Als dat het geval is, is dit de planning:

  • Jung Kook: 1 september 2022
  • RM: 12 september 2022
  • Jimin: 13 oktober 2022
  • Jin: 4 december 2022
  • V: 30 december 2022
  • J-hope: 18 februari 2023
  • SUGA: 9 maart 2023
Meer
Lees meer...