‘Road House’ met Jake Gyllenhaal krijgt officiële trailer

Prime Video heeft de officiële trailer gelost voor de film Road House. In de film kruipt acteur Jake Gyllenhaal in de huid van voormalig UFC-vechter Elwood Dalton. Hij belandt bij een Road House waar hij op zijn eigen manier probeert om de orde te bewaren.

Prime Video pakt in maart uit met de remake van de film Road House. De originele film verscheen in 1989 en volgde James Dalton, gespeeld door Patrick Swayze. Maar nu zal de hoofdrol gespeeld worden door Jake Gyllenhaal.

Road House

In de remake van Road House volgen we Elwood Dalton, gespeeld door Jake Gyllenhaal. Hij is een voormalige UFC-vechter die in het slop belandt. Hij woont in z’n auto en doet mee aan illegale underground gevechten. Op een dag ontmoet hij een barvrouw (Jessica Williams), die haar eigen Road House heeft. Ze vraagt hem om voor haar te komen werken als security, want de bar krijgt te maken met enkele onaangename gasten.

In de trailer krijgen we zo te zien dat er heel wat gevochten wordt in de bar en dat er ook enkele botten breken. We krijgen ook echte UFC-vechter Conor McGregor te zien. Hij zal in Road House z’n acteerdebuut maken. Naast Jake Gyllenhaal (Brokeback Mountain), Jessica Williams (Fantastic Beasts) en Conor McGregor zullen ook Daniela Melchior (The Suicide Squad), Billy Magnussen (No Time To Die), Darren Barnet (Never Have I Ever), J. D. Pardo (F9), Arturo Castro (Narcos), Joaquim de Almeida (Fast X), Gbemisola Ikumelo (Black Ops), Lukas Gage (You), Hannah Love Lanier (Special Ops: Lioness), Travis Van Winkle (FUBAR), B.K. Cannon (Switched at Birth), Dominique Columbus (City of Lies), Beau Knapp (Southpaw), Kevin Carroll (The Leftovers), comedian Bob Menery en MMA-vechter Jay Hieron te zien zijn in Road House.

Road House verschijnt op woensdag 21 maart 2024 op Prime Video en zal niet te zien zijn in de cinema.

Bekijk hier de officiële trailer voor Road House:

Road House verschijnt op woensdag 21 maart 2024 op Prime Video.

Meer
Lees meer...