Ryan Gosling zal met 65 dansers bij ‘I’m Just Ken’ zorgen voor een van de grootste optredens ooit op Oscars

Volgende week is het tijd voor het einde van het grote awardseizoen. Naar goede gewoonte zijn het de Oscars die dat einde zullen inluiden. Op maandag 11 maart worden de belangrijkste filmprijzen uitgereikt. En daar zal acteur Ryan Gosling alvast voor een uniek optreden zorgen.

De laatste twee maanden werden er in Hollywood heel wat prijzen uitgereikt. Denk daarbij maar aan de SAG-Awards, Golden Globes en Emmy’s. Heel wat belangrijke films zijn sinds het begin van 2024 dus al in de bloemetjes gezet, maar toch moet de grootste awardshow nog komen.

De Academy Awards, of de Oscars, worden op maandag 11 mei uitgereikt en lijken in eerste instantie in lijn te zullen zijn met de andere awardshows. Daarbij was Oppenheimer zonder twijfel de grote favoriet en gingen ook Poor Things en Killers of the Flower Moon met heel wat prijzen lopen. Het valt dus af te wachten of dezelfde films ook tijdens de Oscars hun favorietenrol zullen waarmaken.

I’m Just Ken

Naast de uitreikingen van de awards wordt er ook uitgekeken naar de optredens. Eerder werd al bekendgemaakt dat acteur Ryan Gosling zijn lied I’m Just Ken uit Barbie zou brengen en ook onder andere Becky G en Billie Eilish zijn van de partij. Ook die laatste zingt haar What Was I Made For uit Barbie.

Het optreden van Ryan Gosling zou wel eens het grootste ooit kunnen worden, dat meldt Deadline. De acteur zou namelijk de hulp krijgen van maar liefst 65 (!) achtergronddansers tijdens zijn song. Of die dezelfde opvallende choreografie als in de film zullen performen, valt af te wachten.

Wat wel alvast opvalt, is dat er twee performances uit dezelfde film plaatsvinden. Dat komt doordat zowel I’m Just Ken als What Was I Made For genomineerd zijn in de categorie Best Original Song. In andere categorieën moest Barbie jammer genoeg vaak plaatsruimen voor andere projecten.

(Her)bekijk het iconische I’m Just Ken hier:

De Oscaruitreiking vindt plaats op maandag 11 maart 2024.

Meer
Lees meer...