Left Right
scrollTop top

Sciencefictionserie ‘Tribes of Europe’ van makers van ‘Dark’ voor Netflix krijgt eerste trailer


Tribes of Europe Netflix Trailer
© Netflix

De nieuwe sciencefictionreeks Tribes of Europe van Netflix heeft een eerste trailer gekregen. Daarin zien we hoe de drie hoofdpersonages proberen te overleven in een dystopisch Europa. De reeks kreeg meteen ook een releasedatum.

Tribes of Europa speelt zich af in 2074. Door een mysterieuze ramp is Europa herschapen tot pure chaos. De macht is terechtgekomen bij allemaal verschillende stemmen die proberen te overleven en geweld hun macht willen vergroten.

De reeks volgt drie broers en zussen – Kiano, Elja en Liv – van de vreedzame Origine-stam die van elkaar worden gescheiden en gedwongen hun eigen weg moeten vinden. Daarnaast moeten ze proberen Europa te redden van de complete ondergang door een mysterieuze kubus.

Duitse Netflix Original

Tribes of Europe is een Duitse Netflix Original waarin ook deels Engels wordt gesproken. De reeks is van hetzelfde productiehuis als de Netflix-serie Dark, Oscar-winnaar Das Leben der Anderen en tweevoudige Oscar-genomineerde Werk Ohne Autor (beiden van regisseur Florian Henckel von Donnersmarck).

De hoofdrollen zijn weggelegd voor Henriette Confurius (Liv), David Ali Rashed (Elja) en Emilio Sakraya (Kiano). Daarnaast doen er ook heel wat Engelstalige acteurs mee zoals James Faulkner, bekend van Game of Thrones. De regisseurs van dienst zijn Philip Koch en Florian Baxmeyer, die allebei in het verleden onder andere werkten aan Tatort.

Bekijk hier de trailer van Tribes of Europe

Zoek je iets om tussendoor te bekijken? Check dan zeker onder lijst met de 50 beste series op Netflix.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…