Sequel van ‘Joker’ zou in ontwikkeling zijn

Er zou een sequel komen op Joker. Volgens een insider zou de film nog volop in ontwikkeling zijn. Acteur Joaquin Phoenix won er de Oscar voor Beste Acteur voor.

In een artikel op The Hollywood Reporter, dat voornamelijk over de nieuwe Superman gaat, wordt gesproken over de sequel van Joker. Daar wordt gezegd dat Joker 2 in ontwikkeling is en dat het zich in hetzelfde universum zal afspelen als Superman, ook van Warner Bros..

Er is nog geen contract

Er zijn al langer geruchten dat er een vervolg zou komen op de kaskraker die wereldwijd 1,07 miljard dollar (881 miljoen euro) heeft opgeleverd. Al in 2019 zei regisseur Todd Phillips tegen IndieWire dat er opties zijn voor een vervolg, maar er nog niets vastligt. “Er is geen contract”, zei Phillips. “Joaquin Phoenix en ik hebben wel publiekelijk gesproken over een sequel als we nog maar twee weken aan het filmen waren. Want het is een leuk iets om over te praten.”

Wonder Woman 3

Mocht er een sequel verschijnen, zal het deel uitmaken van heel wat moois dat nog in de aanbieding is bij Warner Bros.. Naast een nieuwe Superman en Wonder Woman 3 komt er ook een solofilm van Zatanna door filmmaakster Emerald Fennell. De volgende film die naar het publiek komt, is The Suicide Squad met Margot Robbie, John Cena en Idris Elba.

Voor Joaquin Phoenix staat er ook nog heel wat op het programma. Hij zal meespelen in een biopic over Napoleon Bonaparte gemaakt door Ridley Scott en in Disappointment Blvd. Het volgende wat Todd Phillips uit zijn hoed zal toveren, is een biopic over legendarische worstelaar Hulk Hogan. Chris Hemsworth (Thor) zal de hoofdrol op zich nemen.

Meer
Lees meer...