‘Sex Education’ seizoen 3 krijgt officiële trailer

Sex Education is bijna terug! Op vrijdag 17 september verschijnt het langverwachte derde seizoen van de Britse reeks op Netflix. Over de inhoud van dat derde seizoen was lang weinig geweten, maar in de officiële trailer krijgen we nu een kijk op wat we mogen verwachten.

Op vrijdag 17 september, over exact 10 dagen dus, verschijnt het derde seizoen van Sex Education op Netflix. Daarom heeft de streamingdienst nu al de officiële trailer op de wereld losgelaten. En die toont dat we ons opnieuw mogen verwachten aan een topseizoen.

Trailer

We pikken de draad opnieuw op in Moordale. Daar zijn de studenten volledig ontspoord. Ze zijn seksverslaafd geworden en alles loopt compleet uit de hand. De school wil daardoor ingrijpen door enkele nieuwe regels in te voeren. Zo krijgen we al uniforms te zien en moeten meisjes en jongens in verschillende delen van de gang lopen.

Otis (Asa Butterfield) heeft ondertussen zijn eigen methode gevonden om zeker geen seks te hebben: een pornosnorretje. Hij beweert ook volledig over Maeve (Emma Mackey) te zijn, al lijkt dat in de trailer toch niet helemaal het geval te zijn. Eric (Ncuti Gatwa) en Adam (Connor Swindells) lijken dan weer klaar te zijn voor de volgende stap in hun relatie.

Nieuwe gezichten

In de trailer krijgen we voor de eerste keer de nieuwe acteurs uit de reeks te zien. Zo zien we hoe Jemima Kirke als Hope Haddon, het nieuwe schoolhoofd van Moordale. Zij heeft de taak om de studenten van hun seksverslavingen af te helpen.

Daarnaast krijgen we ook voor de eerste keer Jason Isaacs te zien in de trailer. Hij zal de rol van Peter Groff spelen, de broer van het voormalige schoolhoofd Michael Groff en de oom van Adam.

Bekijk hier de officiële trailer voor het derde seizoen van Sex Education:

Seizoen 3 van Sex Education verschijnt op vrijdag 17 september op Netflix.

Sex Education is te vinden in onze top 50 met de beste reeksen op Netflix. De volledige lijst vind je hier.

Meer
Lees meer...