Nieuwe foto’s ‘Sex Education’ seizoen 3 tonen Otis met een nieuwe look

Binnen iets meer dan een maand verschijnt het derde seizoen van Sex Education op Netflix. Om ons warm te maken voor die release heeft Netflix vandaag nieuwe foto’s gelost van dat seizoen en daarin krijgen we een nieuwe Otis te zien.

Op vrijdag 17 september, iets later dan gepland, verschijnt het langverwachte derde seizoen van Sex Education op Netflix. Daarin zullen we opnieuw het reilen en zeilen volgen op Moordale, waar een nieuwe rector het overneemt van Mr. Groff (Alistair Petrie). Daarbij gaat het om Hope Haddon, gespeeld door actrice Jemima Kirke die je kan kennen van haar rol als Jessa in Girls. In het nieuwe seizoen zal ook Jason Isaacs (Lucius Malfoy uit Harry Potter) opduiken. Hij zal Peter Groff spelen, de succesvolle en niet zo bescheiden broer van de vroegere rector.

Snorretje

Het meest opmerkelijke aan de nieuwe foto’s is ongetwijfeld de nieuwe look van Otis (Asa Butterfield). Hij is namelijk te zien met een klein snorretje. Daarnaast krijgen we ook een schattige foto van het kersverse koppeltje Eric (Ncuti Gatwa) en Adam (Connor Swindells) te zien en een foto van Viv (Chinenye Ezeudu) en Jackson (Kedar Williams-Stirling), waarvan we nog steeds hopen dat het meer zal worden.

De grote afwezige in de foto’s is voorlopig Jean Milburn (Gillian Anderson). Op het einde van het tweede seizoen kwamen we te weten dat ze zwanger was, maar voorlopig krijgen we haar dus nog niet te zien met haar zwangere buikje. Daardoor weten we dus ook nog niet of ze het kind van haar ex Jakob (Mikael Persbrandt) zal houden. Ook nieuwkomers Jemima Kirke en Jason Isaacs zijn nog niet te zien in de foto’s.

Bekijk hier de nieuwe foto’s van het derde seizoen van Sex Education:

Sex Education seizoen 3 kreeg een maand geleden al een teaser. Deze kan je hier bekijken:

Sex Education is te vinden in onze top 50 met de beste series op Netflix. De volledige lijst vind je hier.

Meer
Lees meer...