‘Sex Education’ seizoen 4 verschijnt deze herfst op Netflix

Goed nieuws voor de fans van Sex Education. Er is eindelijk meer nieuws rond het vierde seizoen van de reeks. Netflix heeft namelijk bekendgemaakt dat de nieuwe afleveringen in de herfst zullen verschijnen. Een exacte datum is er nog niet, maar toch is de bevestiging van Netflix welkom bij de fans die ondertussen al sinds 2021 op een nieuw seizoen wachten.

Het vierde seizoen van Sex Education op Netflix zal er helemaal anders uitzien dan de voorgaande seizoenen. Heel verrassend is dat natuurlijk niet, aangezien we op het einde van het derde seizoen te zien kregen dat Moordale Secondary School, de school waar de reeks zich afspeelde, z’n deuren moest sluiten.

De afgelopen maanden kregen we heel wat nieuws over de reeks, maar bleef de informatie over wanneer we dat nieuwe seizoen konden verwachten uit. Tot nu, want nu heeft Netflix laten weten dat we seizoen 4 in de loop van de herfst kunnen verwachten.

Sex Education

De reeks Sex Education is al sinds 2019 een groot succes op Netflix. Het vertelt het verhaal van de studenten op Moordale en hun belevingen rond seks. In het eerste seizoen focuste de reeks vooral op Otis (Asa Butterfield) en zijn problemen met masturberen. Maar daarnaast was hij zelf wel dé seksspecialist op school omdat hij vaak zaken opving van zijn moeder Jean (Gillian Anderson), die seksuologe is.

In het tweede en derde seizoen zien we vooral hoe iedereen op Moordale zich verder ontwikkelt en hoe Otis probeerde om te gaan met zijn gevoelens voor Maeve (Emma Mackey). Aan het einde van het derde seizoen zagen we hoe Maeve uiteindelijk een positie aanvaardde op een school in Amerika, terwijl alle andere studenten in hun eigen land een andere weg uitgaan.

Seizoen 4

Dat zal in het vierde seizoen zonder twijfel voor een compleet ander verhaal zorgen. Zeker omdat personages als Ola (Patricia Allison), Lily (Tanya Reynolds) en Emily (Rakhee Thakrar) niet meer zullen terugkeren. Eric (Ncuti Gatwa) en Maeve (Emma Mackey) zullen wel nog te zien zijn, maar daarover is ondertussen wel bekend dat het hun laatste seizoen is.

Hoe al die vertrekken zich zullen vertalen naar het scherm, valt af te wachten. Het nieuwe seizoen verschijnt in de herfst op Netflix.

Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...