Slachtoffer Epstein: “Ghislaine Maxwell misbruikte me en leverde drie nieuwe meisjes aan per dag”

In de zaak rond Ghislaine Maxwell zijn er nieuwe getuigenissen aan de oppervlakte gekomen. Daaruit blijkt dat de ex van Epstein wel degelijk een grote rol speelde in hete prostitutienetwerk van de miljonair.

Op dit moment zit Ghislaine Maxwell in voorhechtenis in afwachting van de uitkomst van haar proces. Ze wordt verdacht van medeplichtigheid aan de prostitutie en het misbruik van Jeffrey Epstein en over haar betrokkenheid is nu meer info bekend.

“Drie nieuwe meisjes per dag”

Uit de aanklacht van Annie Farmer, die ook te zien was in de Netflix-documentaire Jeffrey Epstein: Filthy Rich, leren we meer over de betrokkenheid van Ghislaine Maxwell in de zaak Epstein. Annie getuigde al in december vorig jaar, maar deed dat toen anoniem. Maar nu de documentaire van Netflix uit is en iedereen dus weet dat ze een van de slachtoffers is, doet ze haar verhaal nu ook openlijk.

Ze vertelde onder andere dat Maxwell de taak had om drie nieuwe meisjes per dag te regelen voor Epstein. In de Netflix-documentaire getuigden ook al verschillende meisjes over de betrokkenheid van Maxwell. Zo vertelden sommigen dat ze door Maxwell zelf werden gerecruteerd, anderen werden dan weer door Maxwell aangespoord om nieuwe meisjes te zoeken.

Misbruikt door Maxwell

Maar Annie vertelt nog meer. Zo laat ze weten dat het niet alleen Jeffrey Epstein was die haar seksueel misbruikte, maar ook Ghislaine Maxwell. Toen ze amper 16 jaar oud was werd Annie uitgenodigd door het koppel (toen hadden Epstein en Maxwell nog een relatie) om samen een film te kijken in de bioscoop.

Daar begon Maxwell Epstein uit te kleden en begonnen ze elkaar aan te raken in een poging om “seksueel gedrag te normaliseren bij een kind”. Toen ze na de film terugkeerden naar hun huis vertelde Maxwell dat ze Annie een massage wilde geven. Annie kleedde zich uit en legde zich neer op de massagetafel.

De details staan te lezen in de officiële aanklacht. “Maxwell raakte Annie tegen haar wil aan op intieme delen voor het seksueel genot van Maxwell en Epstein. Maxwell greep naar Annie’s borsten. Annie was enorm droef en angstig. Ze was een kind in een gigantische ranch, weg van haar familie en geïsoleerd van elke vorm van hulp.” De volgende ochtend werd ze nog eens misbruikt toen Maxwell met haar wilde “knuffelen” in bed, ze moest toen opnieuw uit de kleren gaan en werd opnieuw betast door Maxwell.

Chantage

Annie deelde haar verhaal pas na het overlijden van Jeffrey Epstein in augustus vorig jaar. Ze was namelijk bang dat Epstein en zijn handlangers, waaronder Ghislaine Maxwell, haar en haar familie zouden schaden en hun leven zouden verwoesten.

Ondertussen heeft Maxwell wel al aan de rechtbank gevraagd om de aanklacht van Annie te seponeren, maar voorlopig blijft de getuigenis deel van de zaak tegen Ghislaine Maxwell.

Meer
Lees meer...